Lluna Magraner, gimnasta del Club d’Almussafes, subcampiona d’Espanya

0
328

Lluna Magraner amb el trofeu

La gimnasta del Club Esportiu Gimnàstica Almussafes, Lluna Magraner Martí, es va proclamar subcampiona d’Espanya en la categoria aleví i en la modalitat de corda, en el Campionat d’Espanya Individual, Clubs i Autonomies, celebrat el passat cap de setmana en la ciutat de Logronyo. La jove gimnasta ja havia aconseguit, prèviament i en la fase autonòmica, el títol de campiona per equips.

En la modalitat d’equips (Clubs) van prendre part les gimnastes Mireia Simón, Enya Sospedra i la mencionada esportista Lluna Magraner, obtenint en la suma dels aparells una onzena posició i classificant-se esta última per a la final d’aparells, on va brillar amb un magistral exercici, aconseguint la medalla de Plata i el Subcampionat Nacional.

Així mateix les mencionades gimnastes, junt amb la resta de participants de la Comunitat Valenciana, van obtindre la primer plaça per Autonomies, pujant al màxim alt del podi totes elles.

Pel que es referix a la categoria Júnior, també el Club d’Almussafes va obtindre un gran resultat en el Campionat d’Espanya. De fet, les gimnastes júnior Maria Di Girolamo i Yaiza González van obtindre un excel·lent quint lloc amb la realització dels exercicis de Cércol, Maces, Pilota i Cinta, aconseguint després de l’execució dels seus exercicis i amb la suma d’ells eixa magnífica quinta plaça per equips (Clubs). Per la seua banda, Yaiza també es va colar en les finals d’aparells de Pilota, on de nou va aconseguir una quinta posició.

També la Comunitat Valenciana va tornar a guanyar en la categoria júnior, obtenint de nou el primer lloc, proclamant-se d’esta manera nostres gimnastes Campiones d’Espanya per Autonomies.

Ardu i complicat va ser el treball de l’entrenadora del club Raquel Sòria durant les dos jornades de competició, ja que va haver d’estar pendent dels calfaments i dels passes per tapís dels seus cinc gimnastes, encara que, tal com ella mateixa destaca “esforç altament recompensat amb la satisfacció de tornar a casa amb el treball ben realitzat i amb totes elles amb el títol nacional per Autonomies”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here