Javier Giménez busca 200.000 euros per presentar la seua candidatura a la UD Alzira

3
411
Giménez entrant ahir a l'estadi
Bosch abandona la presidència del club

Pepe Bosch ha abandonat la presidència de la UD Alzira lamentant "els molts pals rebuts"  durant els cincs anys de mandat i presentant al seu possible sustitut, Javier Giménez, com "un empresari amb gran capacitat de gestió que pot obrir portes que s’han tancat per a mi".

Bosch ha manifestat als mitjans de comunicació locals que la decissió de dimitir ha estat "molt pensada i mirant el bé de la UD Alzira", després d’assegurar que "fa temps que no disfrutava i que no venia als entrenaments".

Junta gestora

Una junta gestora encapçalada pel secretari del club, Juan Antonio Sanjuán, es fa càrrec de l’entitat, provisionalment, per a convocar l’assemblea per al 12 de juliol en la que podria ser elegit el nou president si només es presentara una candidatura. Sanjuán ha aclarit que l’assemblea convocada per al pròxim dia 4 ha sigut anulada.

Mentre Giménez no ha assegurat que presentarà candidatura perquè depen de varios requisits com el recolzament de l’alcaldessa d’Alzira, d’aconseguir una junta directiva "adient que crega amb el meu projecte", a més d’obtindre el recolzament dels socis i sobre tot de reunir al voltant de 200.000 euros.

309.000 euros en gastos i 118.000 en ingressos

L’exdirectiu blaugrana pretèn destinar uns 80.000 euros per a fer la plantilla de la pròxima temporada, que podria ser entrenada per Frank Castelló, segons ha reconegut, mentre el pressupost pujaria fins els 309.000 euros, al afegir els deutes als jugadors i tècnics de la pasada temporada i els gastos de les corresponents partides per afrontar el nou exercici., encara que desconeixia el deute de l’escola als tècnics. Com que els ingressos prevists per Giménez s’eleven fins 118.000 euros, el desfase pressupostari considera el futur mandatari que rondaria els 200.000 euros.

L’Alzira deu a Hisenda, 22.000 euros, a la Seguretat Social, 15.000, als jugadors i tècnics de la temporada finalitzada, 80.000 euros i als jugadors d’anteriors temporades, 10.000 euros.

Per contra preveu per la pròxima temporada uns ingressos de 118.000 euros, que pensa recaptar amb passes, 40.000 euros, pel conveni amb l’Ajuntament, 45.000 euros, per Publicitat, uns 10.000 euros, altres 5.000 pel bar i al voltant de 18.000 euros en concepte de taquilles.

Riberaexpress
Bosch dimitix i li obri la porta del club a Giménez

3 Comentarios

  1. Una cosa, dels meus impostos ni un euro per a un club que no ha estat ben gestionat des de fa dècades. Per què l’Ajuntament te que donar 40.000 euros a una entitar que no sap per on va???

    Ja està bé, i sino que jugen en segon regional

  2. Este proyecto no tiene futuro, no dice el candidato que quiere gestionarlo como una empresa, pues que ponga «la pasta» como se la juegan los empresarios.
    Del Ayuntamiento ni un duro.
    Yo he cerrado con 12 empleados y perdiendo patrimonio y no me ha dada nada el Ayuntamiento. (ni se me ocurre)
    Para lo que hay que ver, que jueguen chavales de Alzira y comarca y ojala alguno se haga profesional.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here