El PSOE li demana al govern d’Alzira que reclame al Consell «els 5 milions que ens deu en lloc d’augmentar les taxes»

0
321

El Grup Municipal Socialista d’Alzira s’ha mostrat "contrari" al augment de les taxes aprovat pel govern local en considerar que "no feia falta l’adhesió al Pla d’Ajust" i, en canvi, és partidari de reclamar a la Generalitat "els 5 milions que ens deu a l’Ajuntament".

La portaveu municipal, Isabel Aguilar, ha anunciat l’inici d’una campanya de recollida de signatures contra el pagament del servei de transport urbà, per part d’estudiants, jubilats i aturats, per ser "injust".

10.000 euros en un advocat privat

Els socialistes també han criticat la taxa de 0,50 euros per fotocòpia, així com el nou pagament per informe de 30 euros. Segons Aguilar "és una poca vergonya que es façen pagar les fotocòpies als estudiants mentre l’Ajuntament ha contractat a un advocat particular -el sr. Morote- gastant-se 10.000 euros en dos casos". També han denunciat l’aplicació de la taxa de les escoletes infantils "sense baremar segons la renda familiar".

Reme Abad, Faustino Andújar i Isabel Aguilar

La sanció de 5 euros diaris als propietaris dels vehicles retirats per la grua, a partir del tercer dia, també ha sigut rebutjada pel PSOE local. Així com el pagament de 0,50 euros per les guies, fins ara gratuïtes, de La Murta i La Casella, en considerar que el consistori deuria destinar a tal menester les subvencions procedents de la Conselleria de Turisme.

Allotjament de l’ alcaldessa en quatre estreles

El PSOE d’Alzira ha denunciat en roda de premsa "l’allotjament de l’alcaldessa en un hotel de quatre estreles en una nit amb motiu de Fitur que ha costat 115 euros". Aguilar, a més, ha criticat la "falta d’austeritat" de la primera autoritat local en gastar, 282 euros en un dinar en Fitur i 286 euros en altre dinar amb el pintor Ripollés "en els que les factures no recollien el nombre de comensals".

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here