El PP vota en contra de la proposta d’EU-Alzira de celebrar el Dia de l’Orgull Gai

1
302

La bandera de l'Arca de Sant Martí si que es va penjar a 2011 a l'ajuntament

Esquerra Unida d’Alzira va tornar a presentar una moció per a reivindicar la igualtat no sols legal sinó real del col·lectiu homosexual i commemorar hui el dia de la diversitat sexual, així com a instar a la realització de projectes de l’Ajuntament per conscienciar en contra de l’homofòbia.

EU-Alzira ha demanat, de nou, que l’Ajuntament es comprometera a desenvolupar accions i programes que fomenten la tolerància, la sensibilització i la visibilitat de la diversitat sexual present en la nostra societat, també amb la col·laboració de les associacions i entitats que ho han vingut defensant durant anys a Alzira i la Ribera.

De la mateixa manera demanàvem que l’Ajuntament se sumara a les peticions de què es retirara el recurs d’inconstitucionalitat del matrimoni homosexual que va presentar en el seu moment el PP, també que el govern no suprimira la part del temari de l’extinta Educació per la Ciutadania dedicada a les actituds intolerants front a la diversitat sexual i que les Corts Valencianes portaren a terme una llei integral sobre aquest àmbit, en què participaren també els ajuntaments. Dels tres grups polítics presents ahir en el plenari, només votàrem a favor els proponents.

A diferència d’altres anys i d’altres esdeveniments, incomprensiblement l’equip de govern tampoc ha autoritzat que es penjara de forma simbòlica en les instal·lacions municipals la bandera multicolor de l’arc de sant Martí.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here