Bosch dimitirà esta vesprada i donarà pas al projecte de Giménez per a la UD Alzira

1
246
Bosch amb Diego y Lalo Maradona en la seu del club

L’actual president de la UD Alzira, Pepe Bosch, deixarà de ser-ho a les 19,30 d’esta vesprada, hora en la que té previst anunciar la seua dimissió en una roda de premsa convocada a l’Estadi Luis Suñer en la que estarà acompanyat pel que, es postula com el seu succesor, l’ex-vicepresident del club, Javier Giménez.

S’acaba així un mandat de 5 anys, molt qüestionat en els últims temps pel dèficit que arrossega l’entitat blaugrana i que s’estima superior als 500.000 euros. Esta mateixa setmana es presentava la Plataforma per la UD Alzira, un grup d’oposició a Bosch que pretén fer viable el futur del club i evitar l’acumulació de noves pèrdues.

A més també ha nascut una plataforma de pares per mostrar la seua disconformitat amb la política dels actuals dirigents cap a l’escola de futbol base.

Javier Giménez i Pepe Bosch / foto: Fran García

En l’aspecte esportiu primer equip blaugrana s’ha mogut durant la presidència de Bosch entre la 2ª B i la 3ª Divisió, categoria en la que milita a hores d’ara.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here