AJUDA tanca el curs de les concentracions contra la violència als instituts, a Vª de Castellón

0
774
Fi de Curs d'AJuda a Vª de Castellón

El passat divendres 22 de juny, es feu la que fou la darrera concentració als centres de secundària contra la violència masclista, i que des de primers d’any han vingut realitzant-se a diferents instituts de Carcaixent, Xàtiva i el mateix Villanueva de Castellón.

En aquesta ocasió, la concentració s’avançà una setmana a la cita habitual del darrer divendres de mes, atés que eixe era el darrer dia lectiu. Al llarg d’aquests mesos, cada vegada més estudiants han anat sumant-se al minut de silenci que es feia a l’esplai en record de les víctimes i en rebuig de la violència que les assassina.

Al proper curs escolar, l’Associació de Juristes Dones d’Alira-AJUDA confia que la iniciativa s’estenga a més centres, i que igualment l’alumnat faça seva la iniciativa, a la qual s’acudeix de forma voluntària.

Mentrès, i en tant que desgraciadament continuen havent-hi víctimes mortals de la viol`ncia masclista, AJUDA continua amb les concentracions a la Plaça Major d’Alzira, a les 20h del darrer divendres de mes, sempre que hagen hagut víctimes mortals, el que per desgràcia ha estat un fet tots aquests mesos.

AJUDA fa una crida a sumar-se aquest divendres 29 de juny a la concentració.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here