EU-Algemesí, en contra de que l’Ajuntament finance els 800.000 euros del Mercat Municipal

0
394
Obres del Mercat Municipal d'Algemesí

EU-Algemesí presentarà al pròxim plenari una moció sobre el Mercat Municipal i la despesa que supossa per l’Ajuntament.

Continuar sufragant 8 llocs de treball ens consta cada any 150.000 euros, prop de 20.000 euros per cada lloc. Suposa un agravi comparatiu amb els negocis minoritaris i altres comerços similars que tenen que fer front a les despeses de lloguer, llum, etc i una competència deslleial, i en temps de crisi el millor destí d’eixos diners es anar a la borsa de treball.

n la moció EU Algemesi reflexiona sobre la realitat hui en dia del nostre mercat que a deixat de fidelitzar els seus clients a favor d’altres comerços existents a la nostra localitat, com les superfícies mitjanes. Per a Pere Blanco ‘la mala gestió del Partit Popular i el desficaci de la construcció del parking soterrani, ha convertit una situació que tenia que ser limitada en el temps en una despesa insostenible per l’economia local i en espacial per les arques municipals, que amb eixa actitud crea una competència deslleial amb els altres petits comerciants de la nostra localitat’.

Per al portaveu del grup municipal d’EU en Algemesí ‘els ajuntaments fa molt temps que ja no tenen cap competència, ni cap obligació de mantindré un mercat d’aquestes característiques, i han d’esser els mateixos comerciants associats els que facen front a les despeses que implica la seua activitat, això, si’ continua Pere Blanco, ‘l’Ajuntament deu facilitar la seua activitat i demanar a altres institucions les subvencions necessàries’.

Per a la formació política aquests diners deurien destinar-se a una borsa de treball amb total transparència i seguiment per part de tots els grups politics i sindicats de la localitat que facilite treballs no superiors especialment en funció dels ingressos als treballadors i treballadores més afectats per la crisi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here