Dimitix el regidor de Bloc-Compromís de Benifaió Vicent Tomàs i Manent

0
328
Vicent Tomàs i Manent

En el ple ordinari celebrat ahir a Benifaió es va passar com a despatx extraordinari la renúncia al càrrec de regidor de l’ajuntament de Benifaió per part de l’edil del Bloc Compromis Vicent Tomás i Manent.

Vicent Tomás es va despedir com ell mateix va dir «amb la satisfacció personal d’haver representat els interessos del meu poble i haver treballat pel benestar dels nostres conciutadans, per això me’n vaig amb el cap ben alt i la consciència tranquil.la».

L’edil va aclarir que per damunt d’encerts i errors que haja pogut cometre en les seues funcions com a regidor «ningú pot negar que la meua actuació ha estat guiada per l’interés general deixant de costat les polítiques partidistes».

Respecte d’això Vicent Tomás Manent va tindre paraules per als membres de la corporació als que va aconsellar que «mai cal deixar de costat l’objectiu prioritari, principal i únic d’esta funció representativa que és el benestar dels benifaionencs, esta meta ha d’estar sempre present per damunt de qualsevol interés parcial o partidista».

Després de 13 anys com a regidor, des que accedira al camp de la política en actiu l’any 1999, Vicent va dirigir durant els seus anys de govern (1999-2003) les regidories de seguretat ciutadana, personal i esports, continuant fins ahir com a regidor en l’oposició.

Els portaveus de cada partit polític van tindre paraules per a l’edil després de la seua renúncia desitjant-li disfrutar de la nova vida deixant arrere el treball polític. L’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís va parlar de Vicent com «un amic, des del seu partit han ajudat molt en l’avanç del nostre municipi. L’amistat, el respecte i l’apreci mutu és una cosa que perdurarà sempre».

En el ple del pròxim mes de juliol prendrà possessió del seu càrrec en substitució de Vicent Tomás i Manent la jove edil Marta Grau Rovira, següent en la llista electoral del Bloc Compromis Benifaió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here