Alzira empenta La Roja a la final de l’Eurocopa

0
305

Centenars d’alzirenys han empentat esta nit en la Plaça de la Generalitat a la Roja cap a la final de l’Eurocopa amb els seus ànims i aplaudiments tot i patir durant 120 minuts una gran semifinal davant la Portugal de Cristiano Ronaldo.

Els minuts més emotius s’han produït durant el llançament dels penals; al principi decebuts per l’errada de Xabi Alonso, però amb la parada de Casillas i el xut al travesser dels portugués Bruno Alves les il.lusions renaixiren per a esclatar d’alegria amb la pena màxima transformada per Cesc i que ha suposat, novament, l’accés dels deixebles de Vicente del Bosque a una final de l’Eurocopa.

Fàbregas, al igual que fera fa quatre anys a Viena, aconseguia, ara en Donest, el passaport definitiu de La Roja per poder continuar essent la millor selecció europea.

La pantalla gegant instal.lada en la Plaça de la Generalitat per la Junta Local Fallera està essent talismà per a la sort de La Roja que estarà, de nou a Alzira, el pròxim diumenge en la final davant Itàlia ó Alemanya.

Els alzirenys han vibrat de nou amb La Roja

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here