La Plataforma es presenta davant «el perill que desaparega la UD Alzira»

0
391
Membres de la Plataforma / Foto: Fran García

La Plataforma per la UD Alzira, que naix per "evitar la "desaparició" i "salvaguardar" els interessos económics i esportius del club blaugrana, està constituida per 14 membres encapçalats per l’exdirector esportiu, Francisco Monerri. Este grup opositor a la directiva de Pepe Bosch, que s’ha presentat esta nit a La Gallera, ha recollit ja 550 signatures que recolzen les seues propostes.

Però la majoria de les seues propostes no les revelaran fins el proper 4 de juliol en l’assemblea de socis convocada pels actuals dirigents. "El primer és aclarir la situació económica" ha manifestat l’exdirectiu Vicente Gisbert qui digué que "ara cla presentar la nostra alternativa a tots el socis" i que La Plataforma continuarà "vigilant perquè no continúe passant el que ha passat, perquè el marrón es grandíssim" en clara alusió al fort dèficit acumulat durant els 5 anys de Pepe Bosch en la presidència.

"Els diners de l’escola han de ser per a l’escola i només si sobren diners es quan es poden gastar en el primer equip" advertí altre membre de l’oposició, partidari de "si hi han 1.000 euros, esta quantitat és la que es destinarà per fer la plantilla, mai gastarem més del que tenim". Fins i tot, Monerri i el seu equip anunciaren que estan preparant un Pla de Viabilitat, peri si els correspón resoldre la delicada situació económica que arrossega  la UD Alzira.

La Plataforma per la UD Alzira anuncià el quatre objectius més importants que s’han plantejat:

1) Salvaguardar l’escola de futbol base davant una possible desaparició del club.

2) Pendre mesures de caràcter econòmic amb la finalitat d’obtindre recursos suficients perquè es perjudique la imatge del club pels impagamaents a jugadors i tècnics.

3) Velar pels interessos de l’escola de futbol base i preserva l’il.lusió per la formació dels jugadors tant en l’àmbit esportiu com en el personal.

4) Potenciar l’accés dels jugadors de l’escola a la composició de la plantilla del primer equip de la UD Alzira per a la futura viabilitat del club.

Els fundadors de la Plataforma per la UD Alzira són:

Francisco Monerri, José Manuel Nácher Costa, Francisco J. Muñoz, Francisco Javier Peris, José Manuel Nácher Alcaraz, Vicente Gisbert. Eduardo Montalvá, Rafael Ahulló, Francisco Javier Andújar, Joaquín Ibáñez, Manuel Bernabé, Francesc Monerri González, Miguel Moya i Enrique Fontana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here