EU de la Ribera presentarà mocions per a que els centres de salut continuen oberts per la vesprada

0
175

Sixto, Blaco i Martínez en un acte a Alzira

Les retallades en atenció i en qualitat que vol implantar la direcció del hospital no pot anar en detriment de la població. Per a EU és inadmisible que deixar sense servei els Centres de Salut de la comarca els 3 mesos d’estiu, uns mesos en que una majoria de ciutadans no podran eixir de vacances a causa de les tremendes retallades que estan sofrint els treballadors i treballadores i de la crisi econòmica que pateix també la Ribera, amb unes taxes d’atur de les més elevades no sols al País Valencià, sinó a l’estat espanyol.

Aquesta mesura, a més a més, s’afegeix a les retallades del personal experimentades en tots aquests mesos, sent que el Departament de Salut i l’Hospital de la Ribera no han vist reduïdes en els últims anys les ajudes de la Generalitat.

Igualment, és inadmissible desconèixer els salaris de l’equip de direcció, un equip que al nostre parer esta sobredimensionat, en el que sobren caps i falten treballadors, i amb salaris elevats a costa dels diners públic en que financem a aquest tipus d’empreses que fan de la nostra salut el seu negoci.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here