L’Ajuntament de Sueca rep l’equip femení de triatló Suheca.com, el millor de la CV 2011

0
562

Recepció de l'equip suecà a l'Ajuntament

Entre els seus triomfs esportius, destaca haver sigut triat el millor equip de la Comunitat Valenciana el passat any

L’Ajuntament de Sueca va oferir, divendres passat, una recepció oficial a l’equip femení de triatló Suheca.com pels excel·lents resultats esportius aconseguits en els últims mesos. De les 19 components que formen l’equip, deu van ser les esportistes que van assistir al saló de plens on els esperaven l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora d’Esports, Teresa Ribes; i les també regidores Pilar Moncho i Celia Beltrán.

Raquel Perez, Silvia Pérez, Amparo Muñoz, Mª José Muñoz, Àngels Vidal, Neus Vidal, Maribel García, Sara Ferrairo, Rosa Sansaloni i María García, van acudir acompanyades pel president del club, Vicent Burguera, i el seu entrenador, José Cardo.

En primer lloc, va prendre la paraula la regidora d’Esports, Teresa Ribes, per a assenyalar que "el club de triatló Suheca.com és un exemple d’un club que treballa molt i que treballa molt bé, i al final arriben les recompenses. Jo vos anime que continueu així, perquè vindran més triomfs, i sabeu que sempre tindreu l’Ajuntament de Sueca al vostre costat". Després d’estes paraules, el president, Vicent Burguera, va fer entrega d’unes camisetes del Club a l’alcalde i a la regidora d’Esports, i va agrair l’Ajuntament haver-los rebut.

També va recordar, davant els presents, tots els triomfs que l’equip femení havia aconseguit en l’últim any, individuals i col·lectius. Per la seua banda, l’entrenador, José Cardo, va ressaltar que "la bona trajectòria seguida en els últims anys s’aconseguix gràcies a l’amistat de totes elles, a la humilitat, al treball ben fet… i per descomptat, al fet que són totes grans esportistes". Cardo va voler també, durant l’acte, rendir un xicotet homenatge l’equip masculí del Club.

Per la seua banda, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va afirmar que "actes com este fan que un se senta especialment orgullós de representar la seua ciutat. Estem passant èpoques difícils i actes com este reconforten. M’agradaria animar-vos a continuar treballant així de bé, fent equip, perquè així és com s’aconseguixen els resultats".

 Entre els triomfs aconseguits per l’equip femení de triatló Suheca.com en els últims mesos, destaca: l’ascens a Segona Divisió Nacional; el primer lloc en el 13é Triatló "Ciutat de Cullera"; la segona posició en el prestigiós triatló de Fuente Álamo; i haver sigut triat, per la Federació Valenciana de Triatló, millor Club de la Comunitat Valenciana l’any 2011.

Al finalitzar l’acte, els representants del consistori van entregar un obsequi a totes les components de l’equip, així com als directius del Club.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here