Jordi Mayor (PSOE) responsabilitza a Sanjuán de dur a l’Ajuntament a la ruïna econòmica

0
327

Jordi Mayor

Mayor: “Els cullerencs patixen més ara que fa un any”.

“Els cullerencs patixen més ara que fa un any”. Així de clar i contundent s’ha mostrat hui el líder dels Socialistes de Cullera, Jordi Mayor, després de realitzar el balanç del primer any de legislatura a la població. Un any després de la reelecció d’Ernesto Sanjuán com a alcalde de Cullera, “el que tenim és més desocupació, més ruïna econòmica municipal i retalls socials que afecten els més dèbils”, ha denunciat Mayor. “És una realitat objectiva, que patim dia a dia”, hi ha dit.

El portaveu socialista ha recordat que “Sanjuán es va presentar a les eleccions dient que en dos mesos començaven les obres del Manhattan i que donaria treball a tot el món. Ni hi ha Manhattan, ni hi ha treball per a ningú. Ens van mentir i es van burlar dels ciutadans que van confiar en ells de bona fe”, ha afirmat el líder de l’oposició.

“No han presentat cap pla d’ocupació i han deixat abandonats els veïns de Cullera, mentre ells mantenen els seus sous i els seus privilegis. Viuen en una altra realitat”, ha subratllat el líder socialista.

Mayor s’ha fet ressò del sentir del carrer: “Cada dia hi ha més famílies sense ingressos i els que tenen una ocupació han vist reduïts els seus sous i tenen molta por a perdre’ls. No podem continuar vivint en esta angoixa constant; la gent necessita el seu ajuntament, però els seus governants ni estan ni se’ls espera”.

Les solucions socialistes

Mayor ha assenyalat que Cullera “requerix un canvi radical si vol eixir avant”. “Cal posar en marxa un pla de sanejament econòmic, reduir dràsticament el nombre d’assessors, rebaixar els sous dels regidors i fer un nou pressupost adaptat a la realitat econòmica municipal”, ha proposat.

“Tot això ha de vindre acompanyat d’un pla de creació d’ocupació i creixement econòmic, un full de ruta per tal de traure Cullera avant perquè si no és així no eixirem d’este forat negre”, ha afegit.

Jordi Mayor ha recordat que “hi ha solucions”. “Els socialistes ens presentàrem a les eleccions del 2011 amb un projecte que preveia la creació de 2.000 llocs de treball gràcies la conversió de Cullera en el nou referent turístic de la Comunitat Valenciana. És necessari un govern competent capaç de dur a terme eixe ambiciós projecte, beneficiós per a tota la ciutadania. El PP i Sanjuán han demostrat que ja no servixen per a dirigir el nostre municipi”, ha conclòs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here