Llopis introdueix en Alzira les coques de Sant Joan, tradicionals a Menorca, Alacant i Catalunya

0
448
Coca Sant Joan de crema
Coca Sant Joan de xocolate

La Nit de San Joan que és la dels pròxim dissabte, hi ha el costum no sols de rentar els peus a la mar, sinò que també té una vessant gastronòmica. A Menorca, Alacant i especialment a Catalunya celebren els solstici d’estiu assaborint les coques de Sant Joan que poden ser de molt diverses maneres; dolces, com les de crema i xocolate, a més de  salades, aquelles que porten verdures, tollina i altres ingredients.

Enguany i per primera vegada la Pastisseria Llopis oferix als seus clients la possiblitat d’escollir les coques entre diferents varietats.Entre les més tradicionales trobem la “Coca de fruites”, que combina sobre una massa esponjosa, crema pastissera, ametles i una colorida varietat de fruites confitades.

Tradicional i per a tots els paladars es la “Coca de crema”, esponjosa i amb un sabor agradable a crema, mot de la casa. La “Coca de xocolate” no necessita cap presentació i conta amb una gran quantitat d’incondicionals.

Llopis ofereix, a més, les “Coques de pasta fullosa” en la seua versió de “Crema i pinyons” o de “Xocolate” que combinen un exterior de pasta fullosa molt cruixent amb un interior suau de crema o intens de xocolate. Enguany como a novetat en coca dolça  tenim la "Coca d’ametla", un exterior semicruixent i un interior d’ametles que presagia un èxit rotund entre els aficionats.

I como novedad d’enguany, la Pastisseria Llopis ofreix als seus clients coques salades entre las que trobaran "Coca de tollina i pimentó", "Coca de carabasseta i roquefort" y "Coca d’ escalibada i bacallà".

Com veuen múltiples opcions per compartir en un dia replet de motius per a celebrar i que, enguany, tal vegada afegirem un motiu futbolístic de suport a La Roja, qué disfruten!


 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here