Les farmàcies de Montserrat deixaran de servir medicaments a partir del 1 de juliol

0
305
Josep Mª Mas, alcalde

A Montserrat hi han dos farmàcies. He tingut una reunió amb els dos farmacèutics per saber en quina situació econòmica i relació comercial afronten la temporada d’estiu al poble. Com ja es de sobra conegut Montserrat és un poble on ve molta gent a passar l’estiu als habitatges de segona residència, es per això que tant el servei d’expedició de medicaments per part de les farmàcies com el metge que ve al consultori per atendre als desplaçats, son dos servies que tenim que considerar al principi de l’estiu. El metge per al desplaçats ja està concertat i confirmat per part del responsable del nostre centre de salut.

La mala notícia ha estat en la confirmació per part dels farmacèutics que a partir del dia 1 de juliol van a deixar de servir els medicaments de la seguretat social, per què ja no poden assolir més crèdit davant les empreses de distribució. Com podeu imaginar-vos la causa d’aquesta situació de falta de medicaments en les farmàcies de Montserrat i pel que em comenten d’alters farmàcies dels pobles veïns no és altra que els impagats que la Generalitat Valenciana te davant totes les farmàcies del País Valencià.

Estic segur que per a la F1 que te lloc aquest cap de setmana en el cap i casal, si que hi hauran diners per fre front a totes les despeses INDIGNANT. Quan a partir del dia 1 de juliol vagen les persones majors que seran les més afectades, a les farmàcies a pels medicaments que cada mes tenen que prendre i no els puguen rebre, no se el que va a passar. Sempre son les persones més febles les que estan patint aquesta gran injustícia que esta provocant i consentint el President Fabra i tot el seu Govern. Quan la incompetència i la ineptitud arriba al nivell que tenim al nostre País on tenim al front a governants que no es mereixen representar als valencians el que tenen que fer es presentar tots des del primer fins al l’últim la DIMISSIÓ i convocar eleccions anticipades de forma urgent.

Podríem continuar en l’educació, en la sanitat, en els serveis socials, en les infraestructures bàsiques com les escoles de primària i instituts, però és més important “LA POLITICA DE GRANDES EVENTOS.”
Alcalde de Montserrat
Josep Mª Mas i Garcia

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here