L’Ateneu Musical de Rafelguaraf y la Unió Musical participen este divendres al 46é Festival de Bandes d’Alberic

0
365
La Unió Musical d'Alberic en el Certamen de València 2011

El divendres 22 de juny, tindrà lloc el 46é Festival de Bandes de Música d’Alberic, acte programat dins la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2012, i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alberic.

La Banda convidada serà l’Ateneu Musical de Rafelguaraf, dirigida pel seu director titular Miguel Angel Grau Martínez. L’Ateneu Musical de Rafelguaraf interpretarà a partir de les 22:30 h., a la Plaça de la Constitució, el Pasdoble ”Athênaeus 1932”, de Ramón Garcia, el Poema Simfònic “Los Anillos de Saturno” de Salvador Luján, i la Simfonia nº 2 de Ferrer Ferran: “La Passió de Crist”.

A continuació, serà el torn de la Societat Unió Musical d’Alberic, que interpretarà el pasdoble “Suspiros de España”, d’Alvarez, “La Vida Breve”, de Manuel de Falla, i per finalitzar, “Belkis, la Reina de Saba”, d’Ottorino Respighi, totes estes obres dirigides per seu director titular, Daniel Ferrero i Silvaje.

Gran nit de música de Banda els espera a la Plaça de la Constitució Alberic. No s’ho perden!

Josep Puig Torres

Ateneu Musical de Rafelguaraf en el Certamen de València 2006

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here