L’estiu arriba esta matinada bufant de ponent i ficant els termòmetres per dalt dels 35º

0
541

Platja de Cullera

L’ESTIU, que s’estrenarà ‘oficialment’ esta pròxima nit a la 01’19h, entrarà amb força ja que el vent girarà a ponent i ens dispararà els termòmetres fins als 35º-37ºC a les hores centrals. Dia estival 100% el que tindrem, ambient calorós, humitat ambiental baixa i bona cosa de sol serà el que ens porte esta nova estació.

Prepareu-se per a patir calor demà dijous ja que serà el dia més sufocant de la setmana. Després, a partir de divendres entrarà el vent de llevant (més humit) i ens tornarà a ‘normalitzar’ els termòmetres.

.Jovi Esteve

Matí Vesprada Nit

1 Sol 1 Sol 16 Lluna

33º                                       37º                                      29º

Jovi Esteve

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here