El Ciutat d’Alzira premia els seus jugadors en la Gala Esportiva que tanca la temporada

0
344
Nebot penjan les medalles a les joves promeses
Els alevins amb la copa de campions
L’Aleví A, que s’ha proclamat campió de la seua categoria, va ser especialment guardonat durant la Gala Esportiva que celebra tradicionalment l’escola del Ciutat d’Alzira per a tancar la temporada.
Un trofeu personal a cada jugador va premiar l’excel.lent temporada de l’equip que entrenen Jose i Raúl. La resta de jugadors dels diferents equips de futbol 7 van rebre una medalla acreditativa del seu pas pel Ciutat d’Alzira durant la temporada 2011-12.
Els diferents conjunts de l’escola feren el passadís d’honor als campions que foren ovacionats per tots els assistents a la gala que va estar presidida pel regidor d’Esports, Manolo Nebot.
Futbol 8 la pròxima temporada
El director de l’escola, Pepe Casado, va fer un balanç "molt positiu" de la temporada que ha finalitzat i avançà "el repte" que suposarà la pròxima temporada amb el canvi de futbol 7 a futbol 8 que aprovarà, a bon segur, la Federació Valenciana, en l’assemblea de la pròxima setmana.
Per la seua part el president del club, Xavier Espanya, felicità a jugadors i tècnics, a més dels pares i mares dels jugadors per "cívic" comportament al llarg de la temporada. Per a Espanya "els campions no han sigut sols els alevins sinò tots els equips per fer grans progressos des que començaren a jugar i entrenar en setembre".
Nebot, que tancà els parlaments, manifestà que l’Ajuntament "continuarà recolzant este club facilitant les instal.lalcions esportives" i exhortà el Ciutat d’Alzira a "proseguir en la seua tasca formativa de jugadors de futbol".
 
 Gabinet de Premsa
CIUTAT D’ALZIRA FB

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here