El barri de l’Alquerieta es mobilitzarà en setembre perquè «l’alcaldessa ens ha fallat»

5
418
Levanteri durant l'assemblea
Situació del barri al 2012
Miguel A. Levanteri, president de l'associació
Moment de la votació

Els veïns de l’Alquerieta han decidit mobilitzar-se a partir del pròxim mes de setembre en no atendre l’Ajuntament el projecte Azahara, elaborat i recolzat per l’associació veïnal i les distintes forces polítiques d’Alzira, segons ha decidit l’assemblea celebrada esta vesprada.

"L’alcaldessa ens ha fallat, esperem que rectifique" lamentava el president de l’Associació de Veïns, Miguel Ángel Levanteri, després d’assegurar que "s’havia esgotat la via del diàleg". Levanteri afegia "s’han realitzat molts estudis però molts pocs fets" i tot seguit ha explicat la falta d’atenció de l’equip de govern a la seua proposta.

Els dirigents d’este barri s’han queixat d’una banda, de la "falta" de resposta a les diverses peticions formulades per mantindre una reunió. I per altra per no ser inclòs en l’ordre del dia d’un plenari les propostes del projecte Azahara. "Ens digueren en el últim plenari de maig que la llei no permitia el seu tractament en un ple perquè havia de formular-se mitjançant un partit polític, però és mentida, considere que la llei ho permet i a més que propostes fetes, fins i tot per un particular, s’han dut a la discusió del plenari" exp

Un instant de l'assemblea

licava Levanteri al centenar d’assistents".

Seguretat i rehabilitació

Les principals demandes dels habitants de l ‘Alquerieta passen perquè es garantixca la seguretat ciutadana i perquè es rehabilite el barri. Unes làmines, presentades als veïns, recullen la progressiva degradació de la barriada des de 1982 fins l’actualitat. Un fet que ha provocat la sentència del president, "de seguir així, amb la pasivitat dels governants, l’Alquerieta en dos décades s’haurà convertit en un guetto".

Els dirigents veïnals no han estalviat crítiques iròniques davant el que consideren "insuficient vigilància policial; "diuen que vigilen el barri durant 24 hores, però no pillen a cap". Segons Levanteri, "un regidor em manifestava fa poc -tú no saps el que estem fent pel teu barri-" i la seua resposta ha sigut "és veritat no sé el que esteu fent ací". I finalitzava estes referències iròniques; "és més fàcil que ens toque la primitiva a que solucionen la problemàtica del barri".

Mobilitzacions com l’any 97

El màxim dirigent  veïnal després de varies preguntes dels assistents donà a triar l’assemblea si volia "continuar" per l’actual via que "ja està esgotada" o bé "iniciar mobilitzacions com l’any 97, amb concentracions, talls de carreteres i una moguda molt gran".

Cap no votà la primera proposta i una gran majoria alçà el braç recolzant la protesta. Això sí, Miguel Angel Levanteri, ha aclarit  que l’Ajuntament i l’alcaldessa tenen tres mesos "per a rectificar".

Riberaexpress

5 Comentarios

 1. Levanteri es un manipulador, ahí quien lleva la batuta es el PSOE y EU, un poco de seriedad. La seguridad es competencia de la Policia Nacional y del Estado.

 2. Haber que yo lo entienda Toni que tiene que ver el PSOE y EU con lo que tenemos en el barrio.Lo primero que tenias que saber es como esta el barrio y como estan todos los vecinos y eso SEÑOR TONI lo dudo ya que si lo supiera no hablaria asin.Lo mismo me da que la seguridad sea de la policia nacional o de la local los dos cobran un dinero por trabajar y cumplir con su dever

 3. Toni, crec que eres tu el manipulador.

  Aleshores, em pots explicar: Per què Candela és el Regidor de SEGURETAT CIUTADANA???.

  No te diu res açó????. Informa’t primer abans d’escriure!!!!!!!!!

 4. ¿Y quienes hicieron las casas tan grandes con unos corrales tan grandes y preciosos para poner los animales cuando las construyeron? ¿los gitanos o los payos?, haber si alguien me dice quien las construyo y quienes hace años tenian los conejos, los gallos, las palomas, cerdos y lo que les daba la gana en la alquerieta.
  Se tiene lo que se cria.

 5. Haber familiar mi casa mide 300 metros e tenido vacas,pollos ,conejos y un aca que era el amor de mi padre.Pero tanbien te digo que sobre los 80 no lo hicieron quitar porque estaba prohibido por SANIDAD tener animales dentro de las casas.Conque no se de donde tu enfado,sin enbargo no te enfadas cuando ves a un mocoso dandoles palos a los caballos o cuando les pegan patadas en sus partes o cuando los tienen atados a las verjas todo el dia sin agua y sin comida.Pos yo si que me enfado cuando veo MALTRATO ANIMAL.porque eso es maltrato y se de lo que hablo .Con 20 años que e tenido caballos toros y vacas aun estoy esperando ver a mi padre pegarle con un palo de silicona duro al caballo y hacerle asta sangre y eso lo e visto yo en mi barrio

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here