Compromís de Sueca destaca en el primer any de legislatura el «sanejament de l’Ajuntament»

2
289
Els regidors de Compromís durant l'acte de balanç del primer any de legislatura

El grup municipal de COMPROMÍS de Sueca va celebrar, a la Casa de la Cultura, un acte per explicar els veïns quin ha estat el treball dels cinc regidors a l’ Ajuntament de Sueca i per presentar en públic la coalició formada pel BLOC i per Iniciativa del PV. L’acte començà amb els parlaments dels dos secretaris locals, Salvador Giménez i Toni Planells, que van eplicar els objectius i el funcionament de COMPROMÍS.

Després, un per un, el cinc regidors i regidores van explicar tot el que s’havia fet a l’ajuntament en l’any que portem i l’estat de tots els projectes que s’han d’acometre en els pròxims tres anys. Va començar Pilar Moncho, qui  va fer esment de tot el que s’havia fet en les regidories de Serveis i d’Acció Social, fonamentalment del Pla d’Empleament, que dona treball a setze persones diferents cada dos mesos, prioritzant les persones que porten més temps sense treball i amb  més càrregues familiars.

Va continuar Josep Navarro qui va constatar que, tot i les dificultats pressupostàries, Sueca manté un nivell de programació cultural ambiciós,  anuncià la pròxima obertura de la biblioteca municipal i va afirmar que només apostant per la culltura tindrem persones lliures.

Seguidament Raquel Tamarit va anar desgranant tot el que s’ha anat fent des de les regidories d’Educació i Joventut. Fent especial esment de totes les gestions que s’han fet al voltant de les obres de l’escola Carrasquer i anunciant el pròxim començament de les obres  del Casal Jove.
Després fouTere Ribes qui va explicar la faena feta des de les regidories d’Esports i Hisenda. Va convidar a la inauguració del camp de gespa artificial i va explicar els canvis que s’han fet al voltant del Concurs I nternacional de Paella Valenciana per tal de millorar la difusió.

L’acte va cloure amb les paraules del diputat i regidor Joan Baldooví, qui va reivindicar la situació econòmica sanejada de l’ajuntament de Sueca, fet que havia permés que pogueren acabar-se projectes com la biblioteca, el camp de gespa o el nou pavelló cobert. I va constatar la determinació de l’actual equip de govern de seguir treballant, tot i les dificultats que passem tant les famílies com les diferents administracions, pel benestar  i el progrés de les suecanes i els suecans.

Finalment, els  cinc regidors van contestar les preguntes que va formular el públic, referents a la tasca municipal desenvolupada des que l’equip de gover va prendre posessió de cadascuna de les regidories.

2 Comentarios

  1. Baldo : ¿ Com t’atrevixes a dir «tot i les dificultats que passem tant les famílies com les diferents administracions» ….. amb 9.000 euros al mes que entren a ta casa ??? Xé que mos diran de tot!!!!
    Parole -parole-parole però de forment ni un gra

  2. Baldoví va constatar la determinació de l’actual equip de govern “de seguir treballant, tot i les dificultats que passem tant les famílies com les diferents administracions, pel benestar i el progrés de les suecanes i els suecans”.
    NO SABIA JO QUE ELS DIPUTATS ESTAVEN TAN MAL PAGATS!!!!
    Charlatán!!!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here