Alzira inventa la Ruta Jean&Gin per animar la ciutat i fomentar el comerç de restauració

0
335

Mai fent una bandera vaquera de reclam

Els hostelers alzirenys s’han rebelat contra la crisi i així una quinzena d’ells, de la mà de l’artista i emprenedora local, Mai Hidalgo, han fet causa comú, traçant una nova senda, la Ruta Jean&Gin, per atraure els consumidors el pròxim divendres dia 29.

Per La Vila i la Plaça Major discurrirà este original pelegrinatge en el que els participants «podran degustar tota sort de cocktels i de tapes» ens comenta Mai qui aclarix que l’Associació Empresarial d’Alzira (AEA) «impulsa esta iniciativa». La gerent de Metro, que és mostra entusiasmada amb esta proposta explica uns dels atractius principals de la ruta, «al que duga qualsevol prenda vaquera la tapa l’eixierà gratuïta».

Però els pelegrins no estaran sols mentre recorren els 16 establiments el Pas del Client,» una batukada acompanayda  per un cameo de dos cantants animaran els locals» explica Mai, convertida, últimament, en una autèntica promotora d’events, qui pretèn «fomentar el comerç hosteler en una época com  l’estival que no és la millor per als botiguers d’Alzira».

Els establiments adherits a la ruta lluiran a la porta una bandera vaquera, per identificar els locals del cocktails i les tapes. Marimba, Guinea, Agora, Dolce Vita, Dream’s, Glaçons, El Velazquez, Tapas y Brasa, La Tanda, La Pinta, Baret de la Vila, Bar Sant Roc, La Crida, Los Duendes, El Canguro Rojo y Cafés Valiente formen la I Ruta Jean&Gin d’Alzira.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here