La Policia Local de Benifaió informa a veïns i comerciants de l’existència d’un estafador

0
225

El cap de la Policia Local i l'alcaldessa de Benifaió

La Policia Local de Benifaió informa als veïns i comerciants, que s’ha detectat l’existència d’una persona que sol·licita col·laboració econòmica per a la participació i patrocini dels diferent esdeveniments que es produeixen al nostre municipi. Es presenta com col·laborador d’una entitat o club esportiu, mostrant fulletons on apareixen els anagrames del club, sol·licitant el lliurament d’una quantitat econòmica, a canvi de publicitat comercial en els fullets publicitaris.

Per això es prega a tots els veïns que davant del dubte, crideu a la policia local perquè puga identificar la persona i comprovar la veracitat de la petició.

Desconfien de tota petició econòmica que s’hagi de lliurar en l’acte, en el cas que vullguen participar econòmicament haurien de sol•licitar el rebut de lliurament on faja menció la identificació de la persona que rep els diners, nom, cognoms i DNI.

Recordeu que sense la seva col·laboració és difícil eradicar aquestes situacions.

Policia Local de Benifaió, «Sempre al teu costat».

Comunicat Policia Local de Benifaió

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here