Joan Conejero, CEIP Víctor Oroval i Pedro Domínguez guanyen el Concurs de Fotografia de la Trobada d’Antella

0
428
Els guanyadors amb Josep Gergori i Joan Cortes

A la seu de l’editorial Bromera a Alzira, es va procedir a fer el lliurament dels lots de llibres corresponents als premis Les 3 millors fotos de la Trobada, una iniciativa que ja va per la tercera edició i que distingeix aquelles obres fotogràfiques, realitzades el dia de la Trobada, que reunesquen qualitat tècnica i artística, a més de reflectir de manera simbòlica l’esperit de les Trobades.

Enguany, els premis s’han atorgat a Joan Conejero, d’Antella, al CEIP Víctor Oroval de Carcaixent i Pedro Domínguez, de la Ribera en Bici (Polsa en els enllaços i podràs vores les fotos).

En este acte, Susa Crespí, directora del CEIP La Xarquia d’Antella, va rebre el lot de llibres en nom de Pedro, per la seua impossibilitat d’assistir. Els premiats van rebre els seus respectius lots de llibres de mans de Josep Gregori, gerent de l’editorial, el qual va elogiar la tasca feta per les Trobades, que any rere any reuneixen milers de persones reivindicant l’ús del valencià i convertint esta reivindicació en una festa, per celebrar l’esplèndida tasca que es fa a les comunitats educatives i als pobles de la Ribera en suport dels programes d’ensenyament en valencià.

En Edicions Bromera

Val a dir que durant la tertúlia prèvia a l’acte de lliurament, els presents van intercanviar impressions sobre la situació de l’educació i del món editorial. Tots i totes estigueren d’acord que les retallades fa molt difícil la vida administrativa i docent dels centres educatius i que les editorials, com en este cas Bromera, són empreses amb una gran valor estratègic per a què el valencià siga una llengua sense complexos.

Enhorabona als premiats i premiades. També direm que, en la tercera edició de Les 3 millors fotos de la Trobada d’enguany a Antella, hem pogut reunir vora 300 fotografies que podeu consultar al nostre àlbum Picasa.

Coordinadora de Centres

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here