L’Associació «Activa’t» de Carcaixent ja prepara el campament d’estiu de la Serrania de Conca

1
227
Campament de l'estiu passat

Els monitors de l’associació Activa’t-Grup Juvenil de Carcaixent es troben inmersos en plena preparació del 4t campament de l’associació des que va obrir portes l’any 2008. Activa’t és una associació juvenil que treballa sobretot amb xiquets i adolescents d’entre 6 i 18 anys. En l’actualitat té més de 140 socis, entre els que trobem els barrufets, xiquets, xitufos, prejuvenils, juvenils i monitors. Compta a més amb el suport de la Junta de Pares. D’entre les seues activitats destaquen el Festival de Nadal, el Rastre Solidari, el Dia de l’Arbre o el campament d’estiu.

Per això i continuant amb el programa d’activitats, este divendres 15 de Juny de 2012 a les 20:30 h farem la reunió per a tots els interessats del campament d’estiu 2012.

Enguany el campament es celebrarà a Alta – Lai. Ubicat al paratge natural de “Dehesa de Ranera” de la Serrania Baixa de Conca es un lloc idoni per poder gaudir de la natura i fer activitas a l’aire lliure. Es troba a 110 km de València, 100 km de Conca i 75 km de Terol.

Des de l’associació volem recordar que la setmana que ve en horari de 20:00 a 21:00 tenim l’apuntada (dies 18 i 19 per als associats i dies 20, 21, 22 per als no associats) al  nostre local (C/Joanot Martorell nº27)

Més informació a www.activatcarcaixent.org

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here