La «Roja» ompli de gols i de públic la Plaça de la Generalitat d’Alzira

0
235

La selecció de Vicente del Bosque ha estat  present esta vesprada a Alzira mitjançant una pantalla gegant, aconseguint omplir d’aficionats la Plaça de la Generalitat que han gaudit de l’excel.lent joc i de la golejada infringida al combinat irlandés (4-0) en la primera victória de la Roja en l’Eurocopa.

Cares pintades, banderes al vent i molta passió han donat l’alé alzireny al combinat espanyol que davall la batuta d’Iniesta i els gols de Fernando Torres (2), de Silva i Cesc han proporcionat un gran espectacle futbolístic.

Però si els més de cent aficionats concentrats a la plaça estaven contents, més estava Vicent Muñoz i els membres de la seua Junta Local Fallera, en comprovar l’èxit de la seua iniciativa d’instal.lar una gran pantalla al centre d’Alzira amb motiu de l’Eurocopa.  

La selecció de Del Bosque tornarà a la Plaça de la Generalitat d’Alzira el pròxim dilluns dia 18 a les 20,45 hores per enfrontar-se a Croàcia en el últim encontre de la primera fase, partit que els rogets necessiten empatar per passar a la següent ronda.

Per cert la JLF ens comunica que es sortejarà a la fí de l’encontre una bicicleta entre els poseïdors de les participacions que es donaran en cada consumició.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here