El Consell de la Joventut de Carcaixent organitza un curs d’iniciació a la batucada de la mà de Combe Capelle

0
1201

Els dies 29 de juny, 5 i 13 de juliol, de 19.00 a 21.00 h a l’aparcament de l’estació de RENFE de Carcaixent s’impartirà el III Curs de Batucada, organitzat pel Consell de la Joventut de Carcaixent. La gent participant s’iniciarà en el món de la batucada amb ritmes inspirats en diverses cultures i tradicions, tals com percussió afrocubana, brasilera, africana, etc. Combe Capelle facilitarà tots els inscrits els instruments de percussió necessaris.

El preu del curs és de 15 euros per alumne, i hi ha un límit de 25 places. Els dies d’inscripció al curs de batucada seran: 18, 19 i 20 de juny, de 9.00 a 14.00 h i de 18.00 a 20.00 h a la Plaça Major, 9-2n pis (Centre d’Informació Juvenil). El pagament es realitzarà en efectiu, en el moment de la inscripció.

Podeu trobar més informació a la web dels professors www.combecapelle.org. I també als perfils socials de Facebook i Twitter del Consell de la Joventut de Carcaixent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here