El compositor d’Alzira, Arnau Bataller, és l’autor de la banda sonora de la nova película de Trivision «La Hermandad»

0
395

Arnau Bataller hui en el MUMA

Arnau Bataller és l’autor de la banda sonora del darrer film de la productora, Trivisión,»La Hermandad», òpera prima del director Julio Martí Zahonero, protagonitzada per Lydia Bosch i que s’estrenará a les pantalles el pròxim mes d’octubre.

Bataller ha resaltat que, «per primera vegada», una orquesta , la del Liceo de Barcelona, «participa en la banda sonora d’una película». El compositor d’Alzira considera «molt important poder treballar amb una orquesta que ajuda a que el nivell de la música estiga ben amunt». Un treball, ha afegit, que «m’encanta» segons ha reconegut perquè «cada projecte que enllestisc és millor que l’anterior».

A més s’ha mostrat molt satisfet de treballar amb Julio Martí, «no es nota que siga la seua primera película i estic convençut que no serà la última, sinò la primera d’una llarga llista».

Per al productor de Trivision, Ximo Pérez, «La Hermandad és una película de terror molt especial en la que es conta una història humana». Pérez ha quedat «molt satisfet del resultat» que ha donat la banda sonora composada per Bataller.

Per la seua part, el director i guionista, Julio Martí, ha dit a Alzira que es tracta «d’una película que arribarà a tot tipus de públic, no sols als amants de les películes de terror». Martí ha destacat la tornada al món cinematogràfic, 10 anys després, de l’actriu catalana Lydia Bosch, «ha cregut en el projecte des dels inicis, s’ha ficat de ple tant en el projecte com en el paper».

El repartimen de la cinta es completa amb actors com Manuel Tallafé, Borja Elgea, Alejandro Jornet, José Isbert i el xiquet Joan Vidal.
«La Hermandad» ha contat amb un pressupost de 3,7 millones d’ euros iniciales, i ha rebut ajudes de l’IVAC per valor de 650.000 euros.
TRAILER DE LA HERMANDAD:
http://www.youtube.com/watch?v=2H4WAqcfifI

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here