Sueca compta amb nou vehicle per a al Policia Local de rènting

0
194
Nou cotxe de la Policia Local de Sueca

Des d’ahir, la Policia Local de Sueca compta amb un nou vehicle per a patrullar. “Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana no hem volgut estalviar esforços a l’hora de disposar d’un parc mòbil complet, i dotar així a la Policia Local dels mitjans tècnics i materials que necessiten. Creiem que la policia és el mitjà més pròxim al ciutadà, a qui més es requerix la seua ajuda i, per això, pretenem que dispose d’un parc mòbil complet i en bones condicions”, ha assenyalat la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió.

El vehicle, de la casa Ford, és un model Focus “dotat de totes les característiques tècniques que es requerixen legalment i funcionalment per a patrullar, i molt complet, amb tots els mitjans necessaris”, en paraules de Sarrió. A l’acte d’entrega va assistir també l’alcaldessa en funcions, Pilar Moncho; l’intendent principal en cap de la Policia Local, José Pascual Martínez; i un representant de l’entitat bancària amb què s’ha contractat el rènting per a la seua adquisició. “Hem apostat per l’empresa Ford perquè, en concret este cotxe, reunia per a la Policia Local tots els condicionants tècnics necessaris. El rènting ho hem acordat amb el Banc Santander que, per la seua banda, era l’entitat que millor s’adaptava al plec de condicions que prèviament vam presentar”, ha afirmat Sarrió.

L’alcaldessa en funcions, Pilar Moncho, ha remarcat “la importància de renovar cada cert temps el parc mòbil de la Policia Local, perquè es tracta de vehicles que estan continuament en ús i, a més, cada persona té una manera diferent de conduir pel que es produïx un major desgast. La nostra plantilla és molt nombrosa i el nostre terme municipal molt extens. A això cal afegir que diàriament es patrulla, no sols pel nucli del municipi, sinó també per les seues entitats locals menors i zona marítima”.

La regidora de Seguretat Ciutadana ha avançat també que, en breu, la Policia Local comptarà amb tres noves motocicletes, que se sumaran als quatre vehicles que s’utilitzen per a patrullar, i a les tres furgonetes que servixen per a controlar el trànsit i  el transport de detinguts. Sarrió ha confirmat també que s’incorporaran 12 agents  més com a reforç de la campanya d’estiu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here