Fabra agraïx a Blasco el «sacrifici» d’apartar-se momentàniament per a «no eclipsar el debat parlamentari»

0
465
Blasco i Fabra

El president de la Generalitat i del PPCV, Alberto Fabra, ha agraït al portaveu del grup parlamentari popular en les Corts Valencianes, Rafael Blasco, el «sacrifici» d’apartar-se «momentàniament» de les seues funcions «per a no eclipsar el debat parlamentari», després que este dimarts la jutgessa que instruïx la causa pel presumpte frau en les ajudes a la cooperació considerara que es podrien imputar a Blasco «fets de naturalesa delictiva» quan estava al capdavant de l’extinta Conselleria de Solidaritat i Ciutadania.

Fabra ha assistit a l’habitual reunió del grup parlamentari del seu partit en les Corts abans de la celebració del ple de la cambra. Esta reunió, que ha començat a les 10.00 hores, ha tingut lloc a la sala Vinatea i Fabra ha estat flanquejat pel secretari general del PPCV, Serafín Castellano, i a l’altra banda per Blasco, segons han explicat a Europa Press fonts del grup popular.

El president de la Generalitat ha explicat la situació després que la jutgessa hi haja sol·licitat a les Corts l’acreditació que Blasco és diputat, i per tant aforat, abans d’una presumible imputació en el cas de cooperació, ja que la instrucció correspondria al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

EP

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here