No pujarem els impostos /Opinió: Isabel Aguilar (Portaveu PSOE-Alzira)

0
402

Qui creuen vostes que va dir esta frase? La va dir el Partit Popular, no sols a nivell local, sinó també a nivell nacional. Quantes vegades sentirem esta frase? La sentirem en la precampanya, en la campanya de les eleccions locals en múltiples ocasions, la vam llegir en el programa del Partit Popular i l’hem sentit en molts plens i declaracions dels nostres actuals dirigents del Partit Popular, des de la Sra. Bastidas, el Sr. Fabra i el Sr. Rajoy.

Conclusió: pujada de l’IBI a Alzira per imperatiu legal, és a dir, perquè el Sr. Rajoy així ho ha cregut convenient. Es nota que els dirigents del PP, que han «parit» esta Llei que auemnta la contribucio com al cas d´alzira mes de 11.400 vivendes, coneixen poc la situació dels ajuntaments, perque és una intromissió en l’autonomia municipal i la Sra. Bastides Alcaldessa d’Alzira i presidenta de tots el municipis de la Comunitat valenciana mirant a la lluna.

Esta pujada és una injustícia social. En la nostra ciutat la contribució des de del 2004 fins al 2012 ha augmentat més d’un 225% i com a ejemple sols dir que una vivenda que en el 2004 pagaba 179 euros ara en el 2012 pagar 479 euros, es a dir, 300 euros mes. Un total desproposit. El aument que el President del Govern de la nació va dir que no faria als alzirenys es costará este any y el que be un 4.20 % per a més de 11.400 vivendes familiars, que és el mateix que dir 11.400 famílies alzirenyes veuran com els ha tornat a pujar el rebut de la contribució. Per si açò fora poc, la pujada s’ha fet sense informar els ciutadans, que s’han trobat amb la «sorpresa».

Els ciutadans d’Alzira no es mereixen este tracte. Es una forma de fer les coses a la que ja ens té acostumbrats el Partit Popular en Alzira. Esta imposició es la desconsideració demaocratica més gran dels últims temps, ja que el Partit Popular sempre va anunciar que no pujarien els impostos i creien que eixa era la seua voluntat, molts ciutatants que els votaren i ara ens senten molt enganys per les mentires del Sr. Rajoy. I parlan de mentires i els enganys del Partit Popular.

Hi ha que dir que son moltíssimes, sols vull dir-ne algunes que son les mes importants. El 4 de novembre del 2011 Rajoy va dir que METERIA LA TIJERA A TODO MENOS PENSIONES, SANIDAD Y EDUCACIÓN. Rajoy va mentir. El Partit popular ens enganyà en educació, Rajoy ara defensa que hi ha menys professors en l’escola pública, més alumnes per aula, que desapareguen els pr+estecs renda per a estudis, que desapareguen les beques per a estudiar idiomes fora del nostre país, es reduïx un 41% les beques Erasmus, i disminuix un 71% l’assignació pressupostària per l’ensenyança universitaria. A tot açò, hi ha que afegir que aumenten les tases universitaries en un 66%.

Rajoy va mentir!!! Va mentir i va aplicar el TIJERETAZO en educació, en sanitat. I açò no acabat, si en 200 dies de govern han mostrat el que son capaços de fer des de el principi, está clar que el que ens espera és més desocupació i més atur en la nostra comarca. El Partit Popular ha enganyat als ciutadans i nosaltres els socialistes no anem a ser còmplices de la mort i asfixia del estat del benestar, nosaltres treballarem per evitar que estes mesures injustes vegen la llum de la realitat. No ens anem a callar i seguirem denunciant públicamente totes les barbaritats del Partit Popular que sols diu mentides.

Isabel Aguilar-Portaveu del PSPV Ajuntament Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here