«El Sud Treballa», una interesant mostra que estarà a Alzira fins el 22 de juny

0
244
Exposició a la Casa de la Cultura

Ofelia Vila, responsable de la Fundació Pau i Solidaritat va presentar ahir, a la Casa de la Cultura d’Alzira, l’exposició «El Sud Treballa». Vila va explicar va explicar les funcions i els objectius de Pau i Solidaritat i els projectes que porta endavant  i, a més,  va ressaltar el compromís de l´Ajuntament d´Alzira i dels ciutadans i ciutadanes del nostre poble amb els projectes  d´aquesta ONGD des de la seua creació.

En la inauguració participaren, també, Josep Antoni Carrascosa,  secretari general de l´Intercomarcal CCOO.PV Ribera-Safor i va tancar l´acte Consuelo Martinez, regidora de Benestar Social de l´Ajuntament d´Alzira.

Els xirimiters de Castelló de la Ribera van acompanyar l´acte amb música de dolçaina i tabal.L’exposició es podrà visitar de l’11 al 22 de juny.

L’EXPOSICIÓ “EL SUD TREBALLA”

L’exposició, que pretén sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància i la necessitat de defendre el treball digne en el món, gira entorn dels efectes que la globalització neoliberal, com a model econòmic imperant a nivell internacional, està generant en el món laboral, tant en els països del Nord com en els del Sud. Amb ella es pretén acostar a la societat la realitat d’altres països que no tenen els mateixos drets ni llibertats i que viuen en desigualtat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here