Albuixarres-Camí Fondo entrega a ASPANION la recaptació de la II Fira Solidària del Llibre

0
360
Entrega del xec a ASPANION en el casal faller
Donació de llibres a Asperger

"Amb els temps que corren, és molt d’agrair l’esforç d’esta falla per ajudar els xiquets", ha manifestat a Riberaexpress la presidenta d’ASPANION, Reme Abada minuts abans de rebre el xec de 1.316 euros recaptats per la comissió Albuixarre-Camí Fondo en la recent Fira Solidària del Llibre.

Una falla que, a més, ha donat més de 200 llibres infantils i juvenils per a la biblioteca d’ASPANION. Esta organització ha recaptat més de 8.000 euros en el Festival Paso a Dos celebrat al Gran Teatre, el que considera, Abad "d’èxit total".

Estes ajudes "son molt necessaries -assegura Reme Abad- per ajudar a les famílies dels xiquets malalts de càncer que necessiten un suport tant econòmic com psicològic i per mantindre els 22 treballadors d’ASPANION així com tres habitatges d’acollida".

D’altra banda els fallers d’Albuixarres-Camí Fondo entregaren llibres a la associació "Síndrome d’Asperger y TGD de la Ribera", entitat presidida per Maria del Valle Palomino.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here