L’Escola de Ciclisme de Sueca presenta els seus alumnes de la temporada 2012

0
695
Grup de l'Escola de Ciclisme de Sueca

Quatre xiquets i dos xiquetes integren esta temporada l’Escola de Ciclisme de Sueca. Divendres passat, en la seu del club, tingué lloc el tradicional acte de presentació al que acudiren desenes de familiars dels autèntics protagonistes.

Els alumnes de l’Escola de Ciclisme de Sueca són Iker Baldoví García (Promesa de primer any), Elena Pérez Belenguer (Promesa de primer any), Iván Tortosa Collados (Promesa de primer any), Andrea Escrihuela Oliver (Principiant de primer any), Rafael Redondo Ferri (infantil de primer any) i Miguel Mascarell Izábal (infantil de segon any). El director esportiu de l’Escola és Víctor Tortosa.

A l’acte també assistiren els ciclistes que militen en categories superiors i que han sorgit de l’Escola de Ciclisme de Sueca. Fou el cas dels cadets Ricardo Palacios, Iván Gálvez i Joan Hervás, dels juniors Just Gómez i Hilari Redondo, del sub23 Michael García i de l’elit Andrés Sánchez. L’Escola de Ciclisme de Sueca tingué un detall amb els seus patrocinadors: Estació de Servici ‘El Sequial’, Bicicletes José Vicente Carlos i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca.

Després de les paraules d’ànim del vicepresident de l’Escola, Hilari Redondo, tots els assistents compartiren soparet i tertúlia fins passada la mitjanit. Diumenge passat, l’Escola de Ciclisme de Sueca va participar en la reunió d’escoles federades celebrada a Mislata.

Julián Sáez

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here