Els botiguers denuncien que el Mercat Municipal d’Alzira es mor per falta de clients i «d’interés»

0
421
A migdia de hui sols hi havia un client en el mercat

"L’Ajuntament no fica interés en donar-li vida al mercat" denunciaven hui els pocs botiguers instal.lats al Mercat Municipal La Vila d’Alzira que ha anat perden clients des que fora inaugurat per l’alcaldessa en octubre de l’any 2008.

Només hi han oberts cinc comerços i sis llocs -el bar ocupa el doble- mentre els set restants es troben tancats, comenta Quim Ballesteros, qui lamenta que l’Ajuntament "no atenga les nostres propostes com publicitar el mercat, fer un pas de zebra i que algunes parades del mercat ambulant del dimecres es fiquen al nostre voltant".

La titular d’una de les dos carnisseries, Juana Martínez, considera que "la gent d’Alzira va perdre l’hàbit de vindre al mercat municipal al estar dos anys i mig inactiu pel trasllat de les antigues instal.lacions a éstes".

Per la seua part el carnisser, Pedro Aparicio recorda que "els primers mesos venia més gent al mercat que ara".

En estos moments sols estan oberts un bar, dos carnissseries, una pescateria que obri tres dies a la setmana i una parada de fiambres.

No podem obrir per les vesprades

Hi ha alguna parada que "obri i als pocs mesos tanca per falta de clients" denuncien els botiguers que asseguren que "el mercat no funciona". Tots ells recorden que l’ajuntament "es va comprometre a potenciar el mercat" i en canvi diu el titular del bar, "no hem deixen obrir per les vesprades, aprofitant la terrassa del carrer, hem de tancar a les 3 de la vesprada i jo he ficat tots els meus estalvis en este negoci".

Paguen entre 200 i 300 euros mensuals en un mercat municipal que va morint-se poc a poc davant la falta de clients i "d’interés per donar-li vida".

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here