Segons Compromís Alzira funcionaria «sense regidors sols amb tècnics» davant la «falta d’imaginació del govern»

0
323
D. Gómez i A. Pau durant la roda de premsa
Carles Aranda

La coalició Compromís per Alzira considera que davant la "manca d’imaginació" de l’equip de govern, éste "podria funcionar sense regidors, gràcies als tècnics municipals", en el balanç fet hui del primer anys de legislatura en l’Ajuntament de la capital de la Ribera.

Al regidor, Diego Gómez li preocupa, a més," la manca de directius de govern,  de gestió democràtica i d’informació a la ciutadania en tindre sols dos dies de treball municipal al mes". Gómez ha denunciat que fan falta "més juntes de portaveus -només portem tres ó quatre en un any- per mantindre informada a l’oposició".

Per al seu company, Carles Aranda està essent "una legislaltura molt dura per la crisi econòmica", una crisi que "està desgastant el PP" adverteix Aranda, qui ha recordat  la possibilitat de que Alzira puga tindre "una alternativa progressista".

Per a Compromís les prioritats municipals passen perquè "no puje la pressió fiscal" i per "crear llocs de treball" i " essent l’Ajuntament la primera empresa de la ciutat té que ser el motor que la fique a funcionar".

En este aspecte, Gómez, s’ha mostrat partidari de "revitalitzar" el comerç d’Alzira i el Mercat  de  la  Vila, després d’avertir que "Alzira sembla una ciutat morta durant els caps de setmana".

Aranda ha denunciat, també, "la falta de compromís de l’alcaldessa amb la ciutadania" per "haver agafat 10 dies de vacances en moments tan delicats el que mostra la seua falta d’implicació".

En altre moment de la roda de premsa els regidors deCompromís han criticat "l’ausència de la participació ciutadana" al barri de l’Alquerieta per resoldre la seua problemàtica.

I pel que fa a la temàtica mediambiental, Carles Aranda ha estat especialment crític pel que fa al PAI de la finca de SOS; "l’alcaldessa i Cotino no han pogut guanyar la batalla política d’aquesta PAI", en no ser autoritzat per la Generalitat davanta la falta de "sostenibilitat" del projecte, que contempla la construcció d’un camp de golf i de 780 habitatges.

La regidora  Adelaida Pau ha denunciat la "deficient" atenció que pateixen els malalts crònics derivats de l’Hospital de la Ribera a la Residència Solimar, ha reclamat "una millora de l’accesibilitat" als centres escolars Gloria Fuertes i García Sanchiz, a més d’un pas de vianants davant l’Hospital de la Ribera, la senyalització de la carretera de la Muntanyeta d’Alzira, així com la instal.lació d’òsmosi inversa en fonts públiques davant l’elevant índex de nitrats.

Els tres regidros de Compromís han reconegut  que al llarg d’enguany hi hauran "rotacions" al sí d’aquesta coalició integrada per membres del Bloc, d’Esquerra Republicana, dels Veres i de La República".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here