Antonio Orozco actuarà en Carcaixent en la primera semifinal del Sona la Dipu Pop-Rock 2012

12
477

Antonio Orozco

El concert començarà a las 22 hores al Parc Navarro Darás este dissabte

Demà dissabte, 9 de juny, el Parc Navarro Darás de Carcaixent acollirà la primera semifinal del cicle de concerts SONA LA DIPU POP-ROCK 2012.

El concert començarà a les 22 hores i començarà amb l’actuació dels grups Perdido y la Octubre Band que donaran pas a The Funky Frankles y Lady’s Garden. El concert el tancarà Antonio Orozco que en el mes de maig va presentar el seu últim videoclip “Estoy hecho de pedacitos de ti” junt a Alejandro Fernández i que ha estrenat el seu àlbum Diez, amb el qual celebra 10 anys de trajectòria musical, amb una recopilació dels seus èxits i que inclou un duet amb Luis Fonsi.

La gira de concerts de SONA LA DIPU és un dels actes de promoció de nous valors musicals més importants de la Comunitat Valenciana i els grups guanyadors participen posteriorment en actes de promoció que els donen suport a nivell nacional.

Així, el grup Desayuno, guanyador del certamen de 2011 junt a DAM 732 y Hambre de Rumba, va poder oferir en directe la seua música al públic assistent a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) celebrada a Madris, en l’estand del Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar, de la Diputació.

En l’acte de presentació del SONA LA DIPU POP-ROCK 2012, el Diputat de Joventut i Esports, Miguel Bailach, va entregar als grups guanyadors de l’edició de 2012 el resultat dels seus treballs discogràfics de promoció.

12 Comentarios

 1. Mira que m’agrada la música…..però es pot avançar 32.000 euros per a pagar este concert i no es poden pagar les nòmines quan toca??

   • Home, comentari fi i incisiu com sempre per part d’Opinador. Si no ho diu vosté, segur que no ho haguera pensat….xD

    En fi, qui diu en això diu en tantes altres coses més necesàries. Però clar, en esta vida tot es qüestió de prioritats, no?

    D’una banda: Tombar Correus, pagar al nou vice-secretari, pagar-li a Juanito, concert d’Antonio Orozco………D’altra banda: no pujar impostos als ciutadans, per exemple.

    Clarament, en la vida tot és qüestió de prioritats, no Opinador? Vosté que pensa?

    • Jo també pense que tot és qüestió de prioritats i que cap de les que vosté cita ho son.
     En este moment i en qualsevol altre la prioritat és mantindre la prestació dels serveis bàsics, equilibrant l’aportació dels usuaris al seu cost.
     Tombar correus no te cost ningun per a l’Ajuntament; tampoc la nova plaça ja que s’eliminen altres llocs; tampoc el concert d’Orozco que el paga la Diputació, mentre el Sr. Albert cobra menys que els anteriors Tinents Alcalde amb dedicació completa.
     Respecte als impostos als ciutadans ja veu com està el pati: pugen a Carcaixent i a cap altre lloc!. O siga, que en la immensa majoria de pobles i ciutats d’Espanya tots son uns mals polítics, uns mals gestors i uns xorissos…vosté qué pensa?.

     • Opinador, parlant de prioritats, despeses, impostos i similars. Es parla molt de la despesa produïda per la dedicació exclusiva de Juan Albert, però jo no he sentit ni llegit mai la justificació de la necessitat d’aquesta dedicació a més de la dedicació exclusiva de la Alcaldesa, que em sembla lògica, i la mitja dedicació d’Antonio Ahullana. Vosté que te molta informació de l’Ajuntament. ¿Sap com justifica la necessitat d’aquesta despesa l’Equip de Govern?.
      Li estaria molt agraït si em facilitara la informació.

     • ¡¡¡ Oiga , Sr. OPINADOR !!! ¿porqué miente ?
      ¿Como se atreve usted a decir » Tombar correus no te cost ningun per a l’Ajuntament «.?
      ¿Cree usted que repitiendolo muchas veces los ciudadanos le van a creer ?
      ¿porqué miente si ese no suele ser su estilo ?

      Usted que lo sabe todo ¿ porqué no nos lo cuenta ? ¿ o no le interesa ?
      A mi me gustaría saber cual es el objetivo del derribo de Correos y no me diga que es la de crear 20 plazas de aparcamiento o de crear un espacio abierto ( teniendo el paseo al lado ).

      Tendremos que informar al ciudadano , que ese edificio aún no es propiedad del MIA y que está por pagar el precio acordado.
      Como no hay ni un duro en el consistorio , ha habido que refinaciar una serie de préstamos ( para evitar tener que amortizarlos hoy ) y así poder hacer frente al pago del edificio.Sólamente esa operación nos va a costar al ciudadano 1.000.000 €.
      Además , en su día , con la excusa de comprarlo , se saco un préstamo (factoring ) de 1.800.0000 € con su correspondiente coste financiero , del que usted podría informarnos a cuanto asciende a fecha de hoy.El cual se ha utilizado en otras cosas ( » dietas » de la alcaldesa , pagar taxis – ¡¡¡ hay no , que la pillaron y devolvió el dinero !!! , almuercitos de la alcaldesa …….. )
      Además , habría que sumarle el montante de impuestos , que ya le informo , que también es un coste.

      Y para terminar , sólo faltaría que las cosas no se hubieran hecho correctamente ( que suele ser habitual en este MIA ) y no nos concedieran esa subvención.

      Por cierto , creo que ese concierto si que ha tenido algún coste para el ciudadano .Se lo dejo a usted para que lo explique y no tener que ser yo el que lo deje por mentiroso.

 2. Per si m’he perdut alguna cosa…. Els diners de la diputació no ixen de les nostres butxaques també ? El famós «coste cero » que diu Ino seria si eixe Orozco no cobrara …. no?
  Perquè 32.000 eurapios… Home, encara si haguera sigut un cantant o grup valencià els diners quedarien en casa i es justificaria millo… No? I si cantara en valencià ja hauria sigut la llet l !

 3. Senyor opinador, vosté sap perfectament que «adelante els diners que ja li ho pagaré» no te cost zero i menys quan no es te els diners o li fan falta per altres coses, per tant menteix descaradament com menteix habitualment el govern local, pareix ser que pensen que per molt repetir la mentida al final es fa veritat ‘po va a ser que no’
  Li va funcionar a Rajoy per guanyar les eleccions «todos tranquilos que nosotros sabemos como salir de la crisis» i ara no sap ni a on amagar-se.

  • Torne a repetir: cost zero, per molt malament que a vostés els sàpiga.
   Encara que, en realitat, els cost hauria d’incloure també el retorn en forma d’ingressos per a tots els locals del Passeig i voltants, que estaven a reventar eixa nit. Els pareix a vostés be o tampoc?.

   • Me ha llegado a mis finos oidos ( toc toc toc ) que la DIPUTA (ción ) , por el momento no ha pagado ni un durito.Que el que se ha tenido que rascar el bolsillito ( como siempre ) es el ciudadano de Carcaixent , que ha sido el MIA el que ha tenido que sacar de su » caja única » los 32.000 € para pagarle al Orozco.Es decir que con la situación por la que estamos pasando ( pagando altos costes financieros por delpilfarros pasados ) el equipito de gobierno aún sigue despilfarrando ( no me estraña que le vuelvan a dejar algún regalito a la alcaldesa )

    Encima , el Orozco se trajo 2 barras ( chiringuitos ) que se instalaron en el Parque , compitiendo con los locales de los alrededores.Habrá que preguntar cuanto le habrá costado la licencia para ejercer esa actividad en nuestra ciudad.

    Además habría que saber cuanto le habrá costado al ciudadano los servicios tales como limpieza , seguridad ,………..etc etc.

    Resumiendo:
    1-La Dipu se hace publicidad con el expectaculo
    2-El Orozco se tira al bolsillo la pasta (AL CONTADO)
    3-El gilipolla del ciudadano de Carcaixent , como siempre , es el que paga.

    • Sense cap problema amic. Respecte a la qüestió de Tovarich, l’Alcaldessa i els senyors Albert i Ahullana son els únics regidors que estan a contracte a temps complet (quasi complet en el cas d’Ahullana) per atendre l’Alcaldia. Carcaixent no sols és la ciutat de la comarca amb menys despeses en sous de regidors i personal d’Alcaldia sinò que esta és la legislatura amb menys gent destinada a eixe particular. Per supost que es justifica la necessitat no ja de 3 sinò d’alguna persona més per atendre les qüestions municipals diàries d’un Ajuntament de 20.000 habitants.
     A Kako: la actuación de Orozco no sólo no ha costado nada a los vecinos de Carcaixent sino que los bares y restaurantes de la zona del Passeig hicieron buena caja esa noche (el paseo estaba a reventar y no había mesas disponibles ni para hacerse un helado) y por ello han trasladado su enhorabuena al Ayuntamiento.
     Naturalmente que las barras no requirieron licencia alguna, como tampoco necesitó permiso alguno el montaje del escenario, las tomas de luz ni ninguna otra cosa, puesto que todo ello estaba incluido en el espectáculo y regulado en el contrato, con lo cual:
     1-Los vecinos de Carcaixent disfrutaron de una actuación de buen nivel.
     2-No costó ni un euro al Ayuntamiento (limpieza y otros gastos también se pagaron junto al montaje).
     3-Los comercios de la zona, contentos como unas castañuelas.
     Los únicos no muy contentos, por razones obvias, parecen ser ustedes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here