El futbolista d’Almussafes, Abel Ruiz, Millor Jugador del Torneig Nacional Lliga BBVA aleví

0
461

Abel Ruiz

El jugador del València C.F de 12 anys rep ofertes dels principals equips espanyols.

Almussafes té entre els seus conciutadans més jóvens al recentment guardonat com a Millor Jugador de la Lliga BBVA de la categoria aleví. Des que l’any 2008 Abel Ruiz fóra fitxat pel València C.F., la seua trajectòria esportiva ha estat repleta de premis com a millor jugador i màxim golejador en diferents tornejos. Els nombrosos reconeixements i el seu excel·lent joc com a davanter del club ce hac han propiciat que, en l’actualitat, el futbolista i la seua família estiguen valorant el seu fitxatge per un dels dos clubs més grans.

El món esportiu de la localitat d’Almussafes està d’enhorabona, atés que fa uns pocs dies el jove futbolista, Abel Ruiz, davanter de l’equip aleví del València C.F. va obtindre el títol de millor jugador del XIX Torneig Nacional Lliga BBVA, disputat en la ciutat malaguenya de Benalmádena. En la seua segona participació en l’esmentat torneig junt amb els seus companys del València Aleví, Abel va concloure també com a segon màxim golejador, per darrere de Salomó Obama, davanter de l’Atlètic de Madrid, equip que finalment va alçar el trofeu de campió en la final.

Precisament en este torneig, Abel va ser apadrinat per Kiko Narváez, comentarista de Quatre i exjugador de l’Atlètic de Madrid i de la Selecció Espanyola, després de sentir-se molt identificat amb el joc de l’almussafeny des de l’inici del torneig.

Este nou èxit d’Abel completa una brillant temporada 2011-2012 amb l’Aleví a del València C.F., ja que els reconeixements han sigut una constant des del principi. Als títols de millor Jugador, màxim golejador i davanter de l’alineació ideal en el Torneig de Vasconia, celebrat en Sant Sebastià, es va sumar posteriorment el de millor jugador en el Torneig UNICEF, celebrat en la ciutat esportiva de Paterna.

Així mateix, el passat mes de maig, el futbolista de 12 anys va ser convocat per la Selecció Valenciana Sub-12 per a disputar el Campionat Nacional de comunitats autònomes en Tomares (Sevilla), on van aconseguir el tercer lloc després de derrotar a la selecció andalusa en semifinals.

El gen del futbolista

Abel Ruiz és un futbolista de raça, ja que des de molt xicotet va començar a sentir curiositat pel món del futbol, fins al punt de substituir els dibuixos animats per les retransmissions de partits de futbol. I, sense tindre encara baló, no dubtava a buscar objectes arredonits que li permeteren imitar els moviments que veia en televisió.

La seua afició va ser creixent i, amb tan sols cinc anys, el xicotet va iniciar la seua carrera futbolística en l’Almussafes C.F., club amb què va compartir quatre anys de la seua vida, fins que l’any 2008 fitxara pel València C.F.

Les seues primeres dos temporades en el club ce hac, com prebenjamí i benjamí ja van estar repletes d’èxits, com el títol de Máximo golejador en el Torneig de Tordera (Barcelona) i en el Miguel Tendillo de Moncada, situant-lo en primera línia de l’èxit esportiu.

La passada temporada 2010-2011, Abel va jugar en l’Aleví A, amb companys un any majors que ell, encara que eixe fet no va limitar els seus triomfs. Als premis com el de Millor jugador en el Torneig de Puertollano o el de Máximo Golejador en lliga, es va afegir, com a colofó de temporada, la seua participació prematura en el XVIII Torneig Nacional Lliga BBVA, disputat en l’estadi Ramón de Carranza de Cadis.

Els triomfs acumulats en la seua curta vida no han variat ni un àpex el caràcter d’este gran del baló que destaca per la seua humilitat i que no dubta a manifestar que “la seua principal preocupació és actuar bé en el terreny de joc, sense pensar en cap moment en els possibles premis que puga obtindre”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here