L’IES Rei en Jaume d’Alzira lliura els premis literaris als alumnes de Primària

0
597
Els escriptors Millo i Lluch amb els premiats

El saló d’actes de la Casa de la Cultura d’Alzira ha reunit els alumnes de sisé dels centres de primària Ausiàs March, Sants Patrons i Federico García Lorca per fer el lliurament dels guardons literaris que organitza l’IES Rei En Jaume d’Alzira.

En la modalitat de narrativa en valencià van ser premiats els treballs presentats per Maria Fabra Prats, del col·legi García Lorca i per Núria Rosell Montagud, de l’Ausiàs March. En la modalitat de narrativa en castellà els guardonats van ser Ana Palau Rosell i David Bodenlle García, alumnes del col·legi García Lorca..

Els escriptors Josep Millo i Enric Lluch, tots dos autors reconeguts de narrativa infantil i juvenil, van participar en el lliurament de premis i tot seguit van mantindre un encontre amb els joves assistents. Els alumnes guardonats es trobaren amb la sorpresa de protagonitzar una entrevista que els van fer els dos escriptors. Lluch i Millo preguntaren els joves autors sobre els aspectes dels seus relats que més els havien cridat l’atenció i sobre les seues aficions literàries.

A continuació es va donar la paraula a tots els assistents perquè pogueren fer preguntes tant als seus companys com als dos escriptors. Aquests premis literaris organitzats per l’IES Rei En Jaume s’emmarquen en el Pla d’acollida del centre i va dirigit als alumnes de primària que el proper curs s’incorporaran a fer els estudis d’ESO en aquest institut. El Pla d’acollida es completa amb una jornada de portes obertes, en què pares i alumnes reben informació i visiten les instal·lacions del centre, i un taller mediambiental, en el qual realitzen diverses activitats preparades pel departament de Ciències naturals.

IES Rei en Jaume

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here