Estudiants de Primària d’Alzira comparteixen una Jornada de Convivència amb alumnes del Carmen Picó

0
419

Més de 150 estudiants de Primària han gaudit este matí a Alzira d’una Jornada d’Integració i Convivència amb alumnes del Centre d’Educació Especial, Carmen Picó, compartint jocs i una representació teatral.

"És perseguix la integració i la normalització entre uns i altres malgrat la diferència que tenen de capacitat", ha manifestat el coordinador de la jornada, Oscar Díez, qui destaca que l’boectiu "s’ha aconseguit en fer grups com si foren companys de classe".

La jornada ha culminat amb la representació al Gran Teatre de l’obra, "Les quatre estacions de Vivaldi", organitzada pels grups de taller de teatre infantil i juvenil de l’associació PROSUB d’Alzira, al que ha assistit la regidora d’Educació, Anabel Juárez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here