Quatre gimnastes d’Almussafes competiran en el pròxim nacional individual i de clubs

0
419

Les quatre gimnastes d'Almussafes

La fase Autonòmica del Campionat d’Espanya Individual i de Clubs es va celebrar dissabte passat dia 2, en el pavelló Pla de l’Arc de Llíria. El Club Esportiu Gimnàstica Almussafes (CEGA) va estar present en esta nova cita esportiva, prèvia classificació dels seus equips Júnior i Aleví amb el primer lloc. Les quatre jóvens gimnastes del club local van concloure en les primeres posicions, per la qual cosa la seua participació en els pròxims nacionals està assegurada.

En este sentit, les gimnastes infantils Sandra Vayá i Sandra Rico van aconseguir el passe a la fase nacional, que se celebrarà en la ciutat de Valladolid, després d’obtindre un meritori Quart lloc en la classificació. Sandra Vayá va obtindre dos bronzes amb els seus exercicis de Mans Lliures i Pilota i la seua companya d’equip Sandra Rico, superada la seua recent lesió, va aconseguir dos passes en Cinta i Cércol.

D’altra banda, la gimnasta María Garrido, que optava a la classificació individual va aconseguir una quinta plaça, realitzant els seus exercicis de Maces, Cércol, Cinta i Pilota.

També la gimnasta del CEGA, Elena Grau, va prendre part en esta competició, encara que va representar al Club CEU Jesús i María d’Alacant, l’equip de la qual va concloure sèptim en la classificació general.

El Campionat d’Espanya d’esta categoria se celebrarà entre els dies 5 i 8 del pròxim mes de Julio en la Ciutat de Valladolid. D’esta manera a les gimnastes del Club d’Almussafes i a la seua entrenadora, Raquel Sòria, se’ls presenten dos mesos d’ardu treball per a intentar aconseguir els millors resultats en ambdós campionats nacionals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here