Manifest de NNGG Alzira pel Dia Mundial del Medi Ambient

0
370

Hui, 5 de juny, celebrem el “Dia Mundial del Medi Ambient”. Un esdeveniment anual que va ser establit per l’Assemblea General de Nacions Unides, en la seua Resolució 2994 (XXVII) del 15 de desembre de 1972.

Des de Noves Generacions d´Alzira ens sumem a la celebració d’este dia que té com un dels seus principals vehicles fomentar la sensibilització mundial sobre el medi ambient i promoure l’atenció i acció política respecte d’això. És una bona oportunitat per a posar rostre humà als problemes ambientals i perquè tots units ens comprometem a combatre el Canvi Climàtic.

La preservació del Medi Ambient, l’aposta pel Desenvolupament Sostenible i la promoció dels valors mediambientals constituïxen la millor ferramenta per a lluitar contra el Canvi Climàtic, un deure que la generació actual hem de lligar a les generacions futures i en el que Noves Generacions està fermament compromesa.

Des de Noves Generacions:
– Apostem per un mix energètic equilibrat, en el que totes les fonts d’energia són necessàries, per a disminuir la nostra dependència energètica que està llastant l’economia.
– Apostem per les Energies Renovables i per l’estalvi i l’eficiència energètica i, com no podria ser d’una altra manera, recordem que va ser un Govern del Partit Popular el que va aprovar el primer Pla d’Energies Renovables, va establir el marc legal per al seu desenvolupament i va aprovar l’Estratègia d’Estalvi i Eficiència Energètica.
– Apostem per un transport públic i de qualitat.

La defensa del Medi Ambient és una tasca de tots.

NNGG del PP d´Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here