L’IES Tulell d’Alzira celebra la Setmana del Medi Ambient

0
474

Malgrat que ara s’ha quedat en segon terme, la crisi ambiental és fins i tot pitjor que l’actual crisi econòmica, perquè ens afecta a tots els que vivim ara i els que naixeran després. I no sols a l’espècie humana sinó a tota la Biosfera; recordem, per exemple, que cada any s’extingixen (extingim) milers d’espècies, que ja mai més tornarem a vore, i que el canvi climàtic està accelerant-se, amb els acords internacionals completament embossats…

Per tant sempre és recomanable tractar a l’aula els temes del Medi Ambient, perquè els joves es motiven, es consciencien i aprenguen molt sobre aquest tema transversal tan important. I la setmana actual més encara perquè el dimarts 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient.

A més comptem amb la col·laboració del col·lectiu comarcal Xúquer Viu, que promou el coneixement, gaudi, respecte i protecció del nostre riu. Així, durant tota la setmana tindrem al passadís de l’entrada la seua exposició de fotografies, que pot ser aprofitada per a temes d’art i medi ambient, i el dijous a sexta hora en Roger Pons, el seu portaveu, farà amb els 4ts. una xerrada-col·loqui, que estarà oberta a qualsevol professor que estiga lliure a eixa hora.

Les activitats aniran fent-se durant les hores de classe normals, sense eixir del centre ni perdre cap hora. En principi participen els següents professors/es, amb aquestes activitats:

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here