80 persones participen en la jornada «En valencià» d’Alzira

0
371
Activitats a la Plaça del Carbó

Este matí ha tingut lloc a la plaça del Carbó d’Alzira una jornada de la campanya “En valencià”. Una campanya organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua en col·laboració amb la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport i els ajuntaments amb oficina de valencià adherits al Conveni de Promoció del Valencià.

L’esmentada activitat recorre els principals municipis valencians i és continuació de la que ja es va realitzar l’any passat. Durant tot el matí, prop de 80 persones han participat en les activitats programades al seu voltant. Activitats educatives i recreatives amb jocs, obsequis i material promocionador de l’ús de la nostra llengua. Han estat dirigides a jóvens i a escolars, però també a adults.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here