El Guadassuar infantil guanya el seu torneig en una emocionant final davant el Ciutat d’Alzira

0
423
L'infantil del Ciutat d'Alzira
L'infantil del Guadassuar

L’equip infantil del Guadassuar ha guanyat el torneig d’esta població en la seua categoria en impossar-se en la final el Ciutat d’Alzira per 2 gols a 0. Els de Gaudassuar guanyaren els dos encontres de classificació i golejaren al Pobla Llarga en la semifinal. Mentre el Ciutat d’Alzira aconseguia el passaport a la final al derrotar en la tanda de penals l’At. Albalat després que l’encontre finalitzara amb empat a un gol.

La semifinal va estar plena d’emocions perquè el Ciutat d’Alzira aconseguia l’empat a cinc minuts del final en rematar Guille de cap una falta treta per Borja. L’equip de Dani Mayo transformà les tres penes màximes llançades per Juanmi, Brines i Jose, mentre el guardameta Jonathan decidia l’eliminatòria en detindre un penal.  

L’esportivitat va reinar en tots els encontres en un excel.lent torneig en el que també participaren els infantils del Mancomunitat i La Rambleta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here