Alzira acull este dilluns una jornada de la campanya «En valencià»

0
299

  • Dilluns, 4 de juny, de 9 a 13 hores, en la plaça del Carbó.

El pròxim dilluns, 4 de juny, tindrà lloc a Alzira la jornada de la campanya “En valencià”, organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua en col·laboració amb la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports i els Ajuntaments amb oficina de valencià adherits al Conveni de Promoció del Valencià. Les activitats es realitzaran de 9 a 13 hores en la plaça del Carbó (enfront de l’Ajuntament).

L’esmentada activitat, que recorrerà els principals municipis valencians, entre ells el nostre, és continuació de la que ja es va realitzar l’any passat. Consistirà en una sèrie d’activitats educatives i recreatives amb jocs, obsequis i material promocionador de l’ús de la nostra llengua dirigides a jóvens i a escolars, però també a adults, que es desenvoluparan al voltant d’un envetlat que estarà ubicat en la mencionada plaça.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here