Alta participació en la protesta lúdica-educativa de les AMPES de Carcaixent

0
500
Tallers educatius al Passeig de Carcaixent

La comunitat educativa pública de Carcaixent ha viscut este dissabte una jornada de protesta lúdica convocada per la Coordinadora d’AMPES de Carcaixent per reivindicar "una escola pública i de qualitat".

La presidenta de la Coordinadora, Hilda Galdámes s’ha mostrat "molt satisfeta" davant la resposta dels mestres, alumnes, pares i mares tant a la cadena humana del divendres com a la Fes per L’ensenyament del dissabte. Galdàmes considera que el drect del Consell "ens ha colpejat al més fons de l’escola pública i sembla que açò no és més que el principi". Les AMPES dels centres, Francesc Pons, Víctor Oroval, Navarro Darás, José Mª Boquera i l’IES Arabista Ribera es mostren "preocupades" davant les iniciatives tant del Govern com del Consell, especialmente perquè "no sols són les ratios i la retallada dels sous dels mestres, sinò que perillen les línies en les escoles  que poden fugir cap els centrs concertats".

Una mare de l’AMPA del Francesc Pons, Mari Creu Trujillo, ha resaltat que "els xiquets ho han passat molt bé" participant en els distints tallers ubicats al Passeig de Carcaixent. Tampoc ha falta l’humor en esta protesta matinal, en la improvisada aula montada en la que han compartit  pupitre alumnes, mestres, mares i pares. "La Consequiera" d’Educació, Mª José Català i el "menestre" del sector "Weeeeeeeeert" han sigut l’epicentre de les fines i agudes crítiques.

Un simulacre d’evacuació en el que els assistents a la classe han eixit com a fletxes, ficava el punt i final a l’exitosa jornada reivindicativa de la Coordinadora d’AMPES de Carcaixent. Però esta acció no serà la última, els pares i mares carcaixentines tenen previst fer més activitats reivindicativas abans que finalitze este curs escolar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here