Llibres solidaris amb el càncer infantil este cap de setmana a Alzira

0
383

Jaime Rossell l'alma màter de la fira

La II Fira Solidària del Llibre que organitza la comissió Albuixarres-Camí Fondo d’Alzira ha obert esta vesprada les portes perquè els alzirenys puguen mostrar la seua solidaritat amb l’organització Aspanion durant tot el cap de setmana.

A la Plaça Major d’Alzira els aficionats a la lectura podran escollir entre 3.500 llibres i una trentena d’neciclopèdies a preus de crisi que figuren entre 0,50  i 3 euros. 

El president de la falla, Javier Palacio confia en que "tota Alzira col.labore" perquè la recaptació "serà a benefici dels xiquets que pateixen càncer". La presidenta d’Aspanion, Reme Abad, ha mostrat el seu agraïment als membres de’Albuixarres-Camí Fondo, "donat que ja és la segona vegada que esta falla col.labora amb snosaltres".

Aspanion conta amb 25 famílies asociades a Alzira i amb prop de 1.300 en tota la Comunitat Valenciana. A l’acte d’inauguració ha acodit la regidora de l’Ajuntament d’Alzira, Mercedes Bañeres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here