L’Escola d’Art Escultor Beltran de Sueca inaugura la CXII exposició amb 150 obres

0
707
Inauguració de l'exposició

Al voltant de 150 obres d’art, entre quadros i peces de ceràmica, conformen l’exposició de fi de curs de l’Escola Municipal d’Art “Escultor Beltran”, que ahir va ser inaugurada en l’Espai Moret de la sala Els Porxets. L’acte va comptar amb una gran assistència de públic que va omplir la sala per a contemplar les obres exposades per la majoria dels alumnes, entre les quals es poden trobar: dibuixos amb les tècniques pastís, carbó, sépia, oli, acrílic i algun gravat; i pel que fa a la ceràmica, peces en gres, fang i porcellana.

El regidor de Cultura, Josep Navarro, i el director de l’Escola, Juan Antonio Llopis, van ser els encarregats de tallar la cinta inaugural, acompanyats per la resta de professors del centre, el diputat nacional i regidor, Joan Baldoví, i la regidora de Serveis, Pilar Moncho. “És una gran satisfacció que, 112 anys després, continuem realitzant esta exposició dels treballs realitzats pels alumnes que acudixen a l’Escola. Vull donar-vos les gràcies a tots, i també a l’Ajuntament, per contribuir que el nostre centre, malgrat les circumstàncies actuals, puga continuar funcionant amb normalitat”, en paraules de Llopis.

El regidor de Cultura, Josep Navarro, també va voler felicitar tots els alumnes que havien participat en l’exposició, així com als professors, “estem molt orgullosos de vosaltres perquè contribuïu, any rere any, que la nostra societat siga més rica i més culta. Hui en dia es fa necessari remarcar, més que mai, la importància que té l’educació i la cultura per al futur del nostre poble, i és important repetir-ho perquè està oblidant-se esta obvietat per aquells que tenen més responsabilitat”. Per la seua banda, el diputat nacional i regidor, Joan Baldoví, va ressaltar el valor d’esta inauguració “perquè està realitzada per ciutadans que, al matí, realitzen els seus treballs, atenen les seues obligacions… i, a la vesprada, decidixen formar-se, decidixen créixer com a persones. És una immensa sort que Sueca, a través dels seus diferents consistoris, haja apostat sempre per mantindre viva esta Escola”.

L’exposició podrà visitar-se, de 19.30 a 21.30 hores, fins al 10 de juny.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here