Carlet participa en la campanya «En Valencià» de l’AVL

0
364
Activitats de la campanya en Carlet

L’Avinguda Blasco Ibáñez de Carlet va acollir ahir la campanya itinerant que està duent a terme l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) titulada ‘En Valencià’.

Els carletins van disfrutar d’activitats i jocs a fi de fomentar l’ús del valencià. Xiquets i majors es van divertir aplicant coneixements de valencià en activitats com a sopes de lletres dedicades a temes com a elements quotidians, esports, roba, dependències de la casa, música, fruites o verdures.

Així mateix, també van jugar al ‘Twister’ en el que havien de comunicar-se en valencià. Es tracta d’una activitat organitzada per l’Oficina de Promoció Lingüística de de l’Ajuntament de Carlet, adherit al protocol de promoció del valencià entre la Conselleria d’Educació, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i altres ajuntaments.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here