Una llarga cadena educativa ha reclamat a Carcaixent la dimissió de la consellera a més d’un ensenyament públic i de qualitat

6
399

 

Varios centenars d’escolars, mestres, mares i pares han fet esta vesprada una llarga cadena humana per reivindicar un ensenyament públic i de qualitat, atenent la convocatòria de les AMPES dels centres públics.

La llarga cadena educativa s’ha concentrat a la Plaça Major on s’ha reclamat la dimissió de la consellera d’Educació i s’han llançat consignes com "Som el futur, no som despesa". També han exhibit diverses pancartes contra les retallades del Consell.

En la protesta han intervingut nombroseos membres de la comunitat educativa dels quatre centres públic de Carcaixent; Francesc Pons, Víctor Oroval, Navarro Darás i  José Mª Boquera.

 

REIVINDICACIONS DE LA COORDINADORA D’AMPES:

1.- Demanem a l’ajuntament de Carcaixent que es faça ressò de les nostres peticions i aprove una moció de rebuig al Reial Decret -Llei 14/2012 de mesures urgents de racionalització de la despesa pública en l’àmbit educatiu.

2.- Exigim del govern de la Generalitat la retirada del Decret que desenvolupa les mesures imposades pel govern espanyol i òbriga un procés de negociació real que anul·le tots els atemptats contra l’ensenyament valencià.

3.- Exigim del govern espanyol la retirada del Reial Decret -Llei 14/2012 de mesures urgents de racionalització de la despesa pública en l’àmbit educatiu i propicie un fòrum de debat i negociació amb els sindicats del professorat, les famílies i les associacions estudiantils.

Festa per al dissabte al Passeig

4.- Exigim un canvi immediat d’actitud del ministre Wert. Si no ho fa així, demanem la seua dimissió o destitució immediata, donada la seua incapacitat manifesta per tal de gestionar els nostres interessos en matèria educativa i la seua habilitat per provocar i faltar al respecte.

Per tot això volem animar els col·lectius ciutadans, les associacions de pares i mares, els estudiants, les associacions cíviques i culturals, els sindicats, els equips directius i claustres de professorat a constituir-se en interlocutors actius i rebutjar pacíficament, però amb contundència democràtica, l’atemptat contra l’ensenyament i els cridem a participar en la Festa per l’Ensenyament Públic a Carcaixent organitzada per la Coordinadora per al dissabte 2 de juny a partir de les 10h també al Passeig.

6 Comentarios

 1. Crec que els mestres i professorat de tots els centres públics, no sols del País Valencià sino de tota al resta de l’estat espanyol, a més de complir amb la seva tasca docent d’una manera encomiable, estan lluitant no pels seus drets, lluiten per el dret a una educació de qualitat de les generacions presents i futures i per aquesta lluita és imprescindible que la societat en conjunt,mares i pares de cada alumn@ vegin a aquest col.lectiu com un aliat per aconseguir allò que tos volem pels nostres fills/es, el millor ensenyament possible per que puguin conquerir el seu futur .

 2. Esta molt be aço de manifestarse ,pero perque sempre algun politiquet per ahi per ferse la foto segur que van a la manifestacio a demanr escola publica o estan sempre en campaña per a poder entrar en el edifici que tenen darrere , y per cert m´agrada el valencia parle valencia pero cregueu que es correcte q

  • Crec que el tema que s’ està tractant és molt més important que els deliris i afàn d’ autobombo d’ una persona. El problema es que si dins dels «bons» hi ha tant de personalismes i gent que diu una cossa pero que fa un altra,… L’ esquerra necessita una fonda renovació ideológica

 3. Jajajajajaja!! Quin pais es eixe Andres??esta al costat de nunca jamas? X cert molt guay que vagen politics a les manifestacions…quan estan ai dalt manant s’obliden de tots nosaltres, ara mentres guanye les eleccions el PP anem a les manifestacions que estos no han guanyat democraticament i son caca…

 4. Sr. Viudes con todos los respetos me puede explicar que es el Pais Valenciá ?
  Yo creía que esta etapa estaba superada, pero veo que siguen con la misma gaita.
  En cuanto al contenido de su escrito, que rollo nos ha soltado, se ha quedado agustito.
  Salu2

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here